ALO POKLANJA! SVAKE SREDE Ove sedmice darujemo odmor na KROVU SRBIJE!
Foto: Alo/Alo!

SP RESORT i Alo media system vam poklanjaju vikend u luksuznom planinskom Spa hotelu - Hotel Stara Planina - provedite produženi vikend uživajući u netaknutoj prirodi i predivnom hotelu, najkvalitetnijoj domaćoj hrani i sjajnim sadržajima za celu porodicu.

Alo media system želi da nagradi vašu lojalnost i poverenje koje traje već petnaest godina i na tome svakodnevno radimo trudeći se da kvalitetnim sadržajem ne izneverimo vreme i posvećenost koje nam poklanjate čitajući nas, a od danas, svake srede svi naši čitaoci imaće priliku da uživaju u divnim poklonima koje smo pripremili.

Svake srede na Alo.rs čekaće vas tekst u kome ćemo objaviti poklon za tu nedelju, a dobitnik poklona biće čitalac čiji komentar osvoji najveći broj lajkova do utorka sledeće sedmice, kada ćemo uraditi presek i objaviti ko je osvojio poklon.

Ove sedmice poklon za čitaoca koji napiše komentar sa najvećim brojem lajkova, a koji mora biti na sledeću temu: ŠTA ZA VAS ZNAČI ODMOR SA PORODICOM?, osvojiće produženi vikend u hotelu Stara planina.

Srećni čitalac dobiće porodični vaučer koji važi za dve noći, odnosno tri dana, za termin po izboru (petak-nedelja) i u skladu sa slobodnim kapacitetima hotela tokom juna (dakle, vaučer važi mesec dana, odnosno ceo jun).

Vaučer važi za pet članova porodice i uključuje:

  • Hotelski smeštaj (dve noći, tri dana za porodicu – do pet članova porodice, odnosno dve odrasle osobe sa tri deteta)
  • Polupansion plus (doručak i večera sa uključenim pićem uz obroke – lokalno stono vino, pivo, voda, bezalkoholna gazirana i negazirana pića),
  • Wellness&Spa centar – unutrašnji bazen, fitness centar, finska sauna, tursko kupatilo, hidromasažna kada, spoljni bazen, ležaljke i suncobrani
  • Besplatan Wi/Fi internet u svim javnim prostorima i sobama
  • Zabava za decu u igraonici – animacija dece po uzrastima od 3 do 12 godina, atraktivni dečiji svet sa igralištem, sportska zabava, mini bioskop i show progrom, Teen klub

Autor komentara koji do 30. maja do 15h osvoji najviše lajkova, dobiće vaučer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (17)

Loading
Miloš

24.05.2023 10:58

Odmor sa porodicom je u novije vreme postao luksuz koji pošten čovek teško može sebi da priušti.

Igor

24.05.2023 13:36

Vecina verovatno moze da priusti sebi neki odmor,samo je pitanja koliko ce moci da potrosi para.Meni odmor znaci jer krvavo zaradjujem pa stoga mogu godisnje i na odmor.Biti s porodicom je neprocenjivo.

Marijan

24.05.2023 13:56

Odmor sa porodicom makar za vikend je jedan od načina obnavljanja energije za sumornu svakodnevnicu.

Mina

24.05.2023 16:10

Nisam otisla na porodicni odmor vise od 4.godine, covid,trudnoca,porodjaj,mislim da ove godine bar vikend zasluzujem sa svojom porodicom.

Lala

24.05.2023 17:12

Odmor sa porodicom je neprocenjivo vreme kada smo napokon svi na okupu i posvećeni jedni drugima, bez stresa svakodnevnog života i kada se skupi pozitivna energija za svakodnevne obaveze.

Vesna

24.05.2023 18:50

Stara planina je prelepa u Maju, cvetaju polja šafrana, cveta od koga se pravi najsuplji začin na svetu

Jocic

24.05.2023 19:03

Odmor uz porodicu, Na ovu oskudicu, Je veliki dar I nosi ogromnu čar prilike za približavanje, Druženje i opuštanje, Da jedni drugima posvetimo vreme, Skinemo umora breme, Da budemo bliski i odmorni, Vratimo se srećni i orni. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Miša

24.05.2023 19:15

Odmor sa porodicom je sjajna prilika da se posvetimo jedni drugima i uživamo u svakom trenutku.

Dragana Aleksic

25.05.2023 01:27

Ja sam zaboravila i sta bese odmor, a kamo li odmor sa porodicom. Podsetite me!! Mama onkoloski pobelesnik tri godine , tanko, pa debelo crevo kroz 2 godine , u isto vreme tata operise grkljan, onkologija takodje, korona tata, korona ja korona mama..jedan izlazi iz bolnice , drugi odlazi u bolnicu, metastaze... pa zracenje, hemioterapija...a ja gora od pepeljuge.. i onda nas mamita napusti, meni na rukama...sledi godina pakla...eto, to su bili moji odmori unazad 4 godine. Nisam izgubila osmeh na licu, samo mastam da je mama tu negde,ubedila sam sebe.Obradujte me.

sasa

25.05.2023 02:23

Stara planina...biser Srbije...metar moje zemlje vredi vise nego Amerika .......

Ljubiša

25.05.2023 12:36

Porodični odmor znači totalno zbližavanje sa porodicom, igranje fudbala na nekom poljančetu 2 na 2, tata i ćera protiv mame i sina.

Snezana Dj.

25.05.2023 23:00

Verovatno nesto lepo,gde moze da se porodicno uziva u očaravajucoj prirodi, lepom okruzenju ,izvrsnoj hrani i to me slicno. Mir i opustanje za celu porodicu. Velika radost dece zbog putovanja i zabave u nekom lepom mestu. Takvu radost svom detetu do sada nisam obezbedila. Novac je glavna prepreka mom porodicnom uzivanju.

Milka

26.05.2023 13:16

Imam osecaj da kaskam za vremenom... Nekada smo letovali na moru svake godine po 15 dana, kampovali, isli na reke i jezera. Sve bese nekada.. Danas gledam svoje decu i unuke, more im je postalo inostranstvo, skupo i nedostizno. Od uzurbanosti stignu tek na pokoji izlet. Gledam unuke bledih lica, udisu zagadjeni gradski vazduh. Ja bih ih rado povela na cist planinski vazduh, ali sam penzioner! Ovako ih cuvam kad mogu i berem biljke za herbarijume koje prave :) A vreme koje provedemo zajedno je puno ljubavi i smeha, koji je jedini lek i uteha u danasnje vreme. Pozdrav vama i citaocima :)

Dusan

28.05.2023 12:52

Odmor sa porodicom je kada vidis svet na kreativniji i lepsi nacin. Posvetis se svojim bliznjima i uzivas u svakom trenutku. Napokon imas malo vremena da se svojoj porodici posvetis na pravi nacin i od toga izvuces maksimum, posto ga realno retko kada mozes omoguciti svojoj porodici.

Nena

28.05.2023 23:54

Kad poželim negde sama za vikend, a onda i moja ćerka poželi sa mamom, pa povede dvoje male dece, (volim ih najviše na svetu) a i zet je baš tada slobodan, a sa nama je i pas, pošto nemamo rešenje nego da ga povedemo. Neplanirani odmor sa porodicom! (Kao Milena Dravić u filmu sa svojom decom...)

Sanel Fijuljanin

29.05.2023 08:14

Porodični odmor znači utkati svaki deo sebe u porodicu i zaboraviti na probleme, internet, mreže, lajkove,... bar na trenutak.