ZBOG OVE FOTOGRAFIJE TRAŽE DA SE U SRBIJU VRATI OBAVEZAN VOJNI ROK! Policajac na leđima nosi mladića kroz bujicu u Novom Sadu (FOTO)
Foto: Alo/Priintscreen twiter

Jako nevreme pogodilo je juče poslepodne Novi Sad, a apokaliptične slike jakih padavina, vode do kolena i snažnog vetra preplavile su društvene mreže.

Međutim, jedna fotografija je posebno izazvala pažnju korisnika društvene mreže Tviter! Naime, uz kometar izrečen u žargonu "Vratite vojni rok, odmah juče. Ovo je bruka" jedan korisnik je podelio dramatičnu fotografiju policajca koji na leđima nosi krupnog mladića kroz duboku vodu.

Ova slika koja je navodno nastala u Novom Sadu, a ubrzo nakon objavljivanja je postala viralna, dok su se komentari samo nizali.

Neki od korisnika su pisali da je sramota što odrastao muškarac taži od policajca da ga nosi kroz vodu koja je do članka, a drugi su ga branili tvrdeći da je u pitanju momak koji je invalid.

Vrane pamte lica ljudi i dok štite mlade spremne su da kljucnu - Alo.rs

Bilo je i onih koji su tvrdili da na fotografiji primećuju da se u pozadini vide invalidska kolica, zbog čega su uputili salvu uvreda korisniku koji je postavio sliku uz oštar komentar.

Podsećamo, usled velikih padavina u Novom Sadu je juče zavladao pravi kolaps. Najkritičnije je bilo u Kisačkoj, Partizanskoj i Industrijskoj ulici, ali i u Bulevaru Jaše Tomića koji je bio potpuno blokiran.

Takođe, u većem delu grada bilo je velikih problema koji su zahtevali intervenisanje policije, pa čak i vatrogasaca. Sa komunalnim službama je na teren tom prilikom izašao i gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić. On je tom prilikom kazao da će Grad otkloniti i sanirarti nastalu štetu kako bi Novi Sad nastavio normalno da funkcioniše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading