OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE! Najnovije izmene u saobraćaju
Foto: Alo/shutterstock

Saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera Beograd – Novi Sad. Na auto-putu E-75, na obilaznici oko Beograda, kod tunela Lipak u smer ka Nišu izvode se radovi na pranju zidova tunela do sutra u periodu od 8 do 17 časova.

Za saobraćaj će se zatvarati preticajna ili zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom ili preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.

Kako je navedeno u saopštenju, na auto-putu E-70 kod petlje Adaševci - Kuzmin - Sremska Mitrovica, ka graničnom prelazu Batrovci, zbog izvođenja radova na izgradnji petlje Kuzmin Zapad, budućeg auto-puta Kuzmin - Sremska Rača od danas saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera granični prelaz Batrovci – Beograd. Na deonici Inđija – Stara Pazova najavljena je obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji do 08. jula. Alternativni pravac: Inđija – Putinci i Putinci – Stara Pazova.

Kako je navedeno, na deonici Merošina – Prokuplje izvode se radovi na uređenju bankina i trotoara, do 15. juna pod saobraćajem, uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake, navedeno je u saopštenju.

Putevi Srbije navode i da, prema informacijama sa graničnih prelaza od 07.15 sati, na prelazu Kelebija kamioni čekaju sat vremena, dok su zadržavanja teretnih vozila na izlazu iz zemlje na prelazima Batrovci i Šid tri sata.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading