SNIMAK IZ TEHNIČKE ŠKOLE „IZUDIN ŠUŠEVIĆ“ ZAPALIO TIK TOK: Profesor autom došao na Dan škole!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Celu tu predstavu snimilo je nekoliko đaka, koji su ove trenutke odmah okačili na Tik Tok, odakle su uzorni Pazarci sasuli paljbu i na nastavnika i na decu i na školu. Posebno je sve kritičare razbesnelo to što se sve dešavalo uoči proslave Dana škole.

„Što je najjače, ovo je profesor, a svi su mislili da je neka bahata učenica“, objasnio je jedan od učenika. 

„Umesto da svečanost protekne u znaku poštovanja škole, darodavca, pa i ove izginule dece po Srbiji, i da bude primer učenicima, on pravi prekršaje i glupira se! Sramno! – komentarisali su Pazarci, dok nisu saznali istinu o điru kroz školu.

A istina je, ustvari, potpuno drugačija.

- U petak je obeležen 104. Dan naše škole. Ove godine škola je dobila naziv Tehnička škola “Izudin Šušević” po njenom dugogodišnjem direktoru i eminentnom kulturnom, naučnom, humanitarnom i političkom radniku koji je na čelu ove ustanove bio 14 godina. Prigodnim programom smo obeležili jubilej, a deo proslave je bila izložba čiji je deo bio i automobil – objasnio je za Alo! jedan od kolega profesora koji je uvezao crno-roze eksponat na četiri točka.

SNIMAK IZ TEHNIČKE ŠKOLE „IZUDIN ŠUŠEVIĆ“ ZAPALIO TIK TOK: Profesor autom došao na Dan škole!

Printskrin

 

Kako je dodao, žao mu je što taj događaj nije adekvatno propraćen i što učenici koji su snimali nisu lepo objasnili o čemu se radi, jer bi sve imalo drugi smisao i izazvalo drugačija osećanja kod gledalaca.

- Ovo je zapravo dobar primer saradnje profesora i đaka, koji su zajedno učestvovali u pripremi izložbe – zaključio je sagovornik Alo!.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading