Direktorka Ribnikara progovorila posle sedam dana! Evo šta je rekla!
Foto: Alo/Foto: Alo!

Snežana Knežević, direktorka OŠ „Vladislav Ribnikar“ u kojoj je došlo do masovne pucnjave, kada je učenik sedmog razreda K. K. (13) ubio osmoro učenika i čuvara, a ranio još šest svojih drugara i nastavnicu istorije, oglasila se juče po prvi put od tragedije.

- Ja znam da je obaveza svakoga ko se nalazi na čelu neke javne institucije da komunicira s medijima i pogotovo sada da se obrati, ali mi se nalazimo u situaciji u kojoj niko do sada nije bio - rekla je Kneževićeva za telegraf.rs.

Ona je, kako se prenosi, rekla da se vodila moralom i da je želela da se svi procesi u ovoj posebnoj situaciji završe dostojanstveno. Želela je, kaže, da pre svega isprati svu nastradalu dečicu na večni počinak, kao i čuvara te škole, i da proprati stanje ostalih učenika i nastavnice koji su ranjeni u ovom masakru.

- Nakon ovakvih događaja, nisam imala vremena da se bavim neistinama koje su se pojavile u medijima - istakla je direktorka, i dodala da se najviše bavila procesom u kojem svi u školi pokušavaju da u što boljem pogledu za decu dođu do rešenja. Snežana Knežević još jednom je molila za strpljenje i kazala da će na sva pitanja blagovremeno dati odgovor, prenosi telegraf.rs.

Direktorka Ribnikara progovorila posle sedam dana! Evo šta je rekla!

Foto: Tanjug!

 

Kako Alo! nezvanično saznaje, danas će u holu škole „Vladislav Ribnikar“ biti održana komemoracija, a kako nam je rečeno u sekretarijatu, i dalje je neizvesno da li će početi nastava.

Tokom jučerašnjeg dana, prema rečima tehničkog sekretara škole, od jutra do mraka su održavani sastanci kojima je prisustvovala i direktorka ove škole Snežana Knežević.

- Održana je i sednica Saveta roditelja škole, ali nemam informacije o čemu se sve govorilo, niti mogu da vam dam neku izjavu - navela je naša sagovornica iz škole i zamolila nas da sačekamo zvanično saopštenje.

Prema njenim rečima, u dnevnom boravku je juče bilo dece, ali ona nije mogla da precizira koliko. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading