"SANJAO SAM DA ĆEŠ OZDRAVITI" Minin deka je uradio nešto neverovatno, godine ni bolest nisu ga sprečile da pomogne unuci! (FOTO)
Foto: Printscreen/fejsbuk

Od tog trenutka ona je započela životnu borbu, ali u njoj nije sama, već se na prvom mestu priključila i njena porodica, drage osobe, ali i ljudi koji je ne poznaju lično, ali pomažu da se sakupi novac koji je potreban za tešku operaciju.

Da stvar bude još tužnija i njen deka (82) za koga je veoma vezana, već nekoliko godina bori se sa kancerom. A sada je učinio neverovatnu stvar.

Deka je, kako je Mina opisala, jedne noći sanjao da će njegova unuka ozdraviti ako peška dođe od sela do svoje mezimice.

Nakon sna, deku nisu omele ni godine ni teška bolest. Prešao je više od 30 kilometara od sela do unuke peške, čvrsto verujući da baš to nije sanjao bez razloga.

U očima ponosne unuke on je njen junak, jer Mina zajedno sa njim veruje da će uskoro ozdraviti i da će se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Minu su ohrabrili i brojni komentari na njenom instagram profilu, a jedan od njih je da je hrabrost nasledila od deke i da će iz svega ovoga zajedno izaći kao pobednici i da će zajedničkim naporom pobediti svog najvećeg životnog neprijatelja.

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading