"BG PRAKSA"  ŠANSA ZA ISKUSTVO Prijave studenata do ovog datuma
Tanjug

Ovaj projekat zajedno organizuju Univerzitet u Beogradu i Grad, a ovog leta tokom tromesečne prakse mladi će biti u prilici da steknu prva radna iskustva.

Svi polaznici dobiće i novčanu nadoknadu, a imaće i mentore, koji su inače zaposleni u gradskim preduzećima, ustanovama kulture, bibliotekama, muzejima, sekretarijatima Gradske uprave i opštinama koje učestvuju u programu, saopštili su u Gradu.

Učesnicima će se ovo voditi i kao relevantna vannastavna aktivnost, pa će za učešće u programu dobiti i dodatne ESPB bodove.

Zainteresovani kandidati treba da prilože skeniranu potvrdu o redovnom studiranju sa odgovarajućeg fakulteta.

Konkurs je otvoren do 7. maja, a prvi dan prakse biće 1. jul.

Ove godine u ovaj program uključena su skoro sva gradska javna preduzeća, prestoničke opštine Savski venac, Zvezdara, Mladenovac, Barajevo i Zemun, nekoliko ustanova kulture i 14 gradskih službi i sekretarijata.

Ovaj projekat realizuje se od 2010. godine, a osmislio ga je Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Ideja je da što više mladih stekne praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i da tako unapredi svoje akademsko obrazovanje.

Zainteresovani studenti više informacija o projektu, lokacijama i pozicijama koje su u ponudi mogu dobiti na sajtu Centra za razvoj karijere. Mladi ovde mogu pronaći i uslove za svaku poziciju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading