SRPKINJA PITALA HRVATE DA LI JE BEZBEDNO DA DOĐE U SPLIT "Ako imate beogradski akcenat, u velikoj ste opasnosti..."
Foto: Youtube/Printscreen

Srpkinja planira da sa drugaricom poseti Split, ali je upitno da li je odgovor na svoje pitanje potražila na pravom mestu, jer su reditori uglavnom pisali sarkastične odgovore.

"Pozdrav hrvatski reditori. Moj prijatelj i ja smo iz Srbije i rado bismo na leto posetili Split, pa me zanima da li možemo da očekujemo neke neprijatnosti i da li je tamo bezbedno za nas dvoje", pitala je devojka, a odgovori su čista komedija.

"Opasno je, ali za novčanik"

"Ne brini. U Splitu sve mrze podjednako", bio je prvi odgovor na njeno pitanje, a potom je usledilo dodatno objašnjenje.

„Ljudi i stvari koje sam vidio na splitskim grafitima koje mrze: Purgeri, Dinamo, Srbe, škola, Vlasi, svaki kraj do vašeg, HNS, Šibenik, svaki deo Splita koji nije dovoljno Split (Mejaši, Visoka. ..), sve iza table Split (Solin), kad je sunčano, kad pada kiša, kad pada sneg, kad je jug, kad je oluja, kad je najsavršenije vrijeme, jutro, podne, veče, hladna kafa ujutru, Mamić, Bandić, reči kaj, kak, bum, buš i još par stvari“, odgovara drugi korisnik Redita.

Usledila je lavina šaljivih komentara, a mi ćemo izdvojiti samo neke od njih.

„Nemojte iznajmiti auto u Zagrebu i voziti ga u Split i sve će biti dobro“, „Šta vas plaše u Srbiji“, „Opasnije je imati ZD tablice u Šibeniku nego BG tablice u Splitu“, „Ako imate beogradski akcenat, u velikoj ste opasnosti da se udvarate“, „A šta mislite ko nam pravi sezonu na primorju i ostrvima“, „Najveća opasnost su pijani Englezi sa latentnim zlatnim sklonostima ka arhitekturi ", "Nisi sigurna. Cene su skočile. Sve je je*eno skupo", "Gore prolazimo sa Zg tablicama od tebe", "Opasno je. Za novčanik"...

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading