,,Alo!“ u poseti Katarininoj hraniteljki: ,,Celo selo oplakuje Katarinu, imala je san da postane uspešna krojačica“
Foto: Alo/Alo/M.O.

 - Katarinu oplakuje celo Rusko Selo. Imala je svoje snove, da postane uspešna krojačica. Bila je milo, umiljato i divno dete. Od juče ne mogu da dođem sebo, jako mi je teško, bila je kod mene do svoje 22. godine-priča kroz suze ua ,,Alo!“ hraniteljka tragično nastradake Katarine Jovanović (23) iz Ruskog Sela kod Kikinde koja je zajedno sa suprugom Nenadom Bilićem (25) iz Zrenjanina tragično nastradala u iznajmljenom stanu u Zrenjaninu. 

Katarinu je majka ostavila još kao bebu, a svoje utočište i topli dom pronašla je kod jedne hraniteljke u Ruskom Selu, gde je provela detinjstvo i najlepše dane u vrtiću i osnovnoj školi koje je pohađala.

Od njene treće godine, pa sve do 22. toplu reč i brigu dobijala je od žene koja od saznanja da Katarine više nema, roni suze u bolu i tuzi. 

- Vi ste jedini novinari koji su me posetili, drugi samo zovu telefonom, a meni je teško oko srca, boli me duša-kroz jecaj, brišući suze priča Katarinina hraniteljka.

,,Alo!“ u poseti Katarininoj hraniteljki: ,,Celo selo oplakuje Katarinu, imala je san da postane uspešna krojačica“

Alo/M.O.

 

- Nisam znala ni da je bila trudna, kad se udala izgubile smo svaki kontakt. Imala sam osećaj kao da je moje dete, da nije u hraniteljskoj porodici. Katarinu su svi voleli. Iako je skinuta sa hraniteljstva kad je napunila 18 godina, kod mene je bila do 22. godine. Vezala sam se za nju, jednostavno je bila umiljato dete, kod mene je od njene treće godine. Celo Rusko Selo žali za njom, divno dete je bila. Ja od juče ne mogu da dođem sebi - kaže Katarinina hraniteljka koja nije želela pred kamere. 

-Sećam je se u najboljem svetlu. Bila je lepa devojka, poslušna, pružila sam joj sve što je bilo u mojoj mogućnosti. Već 20 godina sam hraniteljka-dodaje ona-Nenadova majka me je nazvala, bila izbezimljena od bola i tuge-kaže Katarinina hraniteljka i dodaje da je nesrećna devojka u Ruskom Selu išla i u zabavište ,,Bubamara" i Osnovnu školu ,,Gligorije Popov" gde je provela najlepše dane detinjstva.  Detinjstvo je nesrećna devojka provela u Njegoševoj ulici u Ruskom Selo gde vlada muk i neverica. 

- Ne možemo da verujemo da je Katarina stradala. Sećamo je se još dok je bila mala devojčica i trčkarala ovom ulicom. Šokirala sam se kad sam čula kakva sudbina je tu devojku zadesila-priča jedna komšinica iz Njegoševe ulice.  Podsetimo, Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina i Katarina Jovanović (23) iz Ruskog Sela pronađeni su mrtvi u iznajmljenom dvorišnom stanu u Zrenjaninu, u četvrtak oko 17 časova u ulici Emila Gavrila 23. Da tragedija bude veća, Katarina je bila u četvrtom mesecu trudnoće, a bračni život sa Nenadom započela je pre četiri meseca. Nakon obijanja brave, njihova tela pronađena su na ćebetu, na podu, a pored njih je do usijanja radila plinska peć, zbog čega se pretpostavlja da je došlo do gušenja od plina. Tačan uzrok tragedije znaće se naredne nedelje, nakon obdukcije tela mladih supružnika koja su odneta u novosadski Institut za sudsku medicinu.  Sanjala da bude krojačica  Katarina se odvojila od hraniteljke kada je otišla da pohađa Srednju školu ,,9. maj“ u Zrenjaninu, gde je i upoznala budućeg supruga Nenada. 

,,Alo!“ u poseti Katarininoj hraniteljki: ,,Celo selo oplakuje Katarinu, imala je san da postane uspešna krojačica“

Alo/M.O.

 

- Tako je valjda negde zapisano da se desi - kroz suze kaže Katarinina hraniteljka.

- Volela je Zrenjanin, tamo je završila srednju školu ,,9. maj", uvek je težila ka gradu i da ima svoju porodicu, ali zla sudbina je prekinula sve. Želela je da bude uspešna krojačica, to joj je bio san - priča uplakana žena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading