ZA KARTICE SE PRIJAVILO ČAK 400.000 PENZIONERA
Foto: Tanjug/Foto: Tanjug

Čak 400.000 naših najstarijih sugrađana već se prijavilo za nove penzionerske kartice. O tome je na svom Instagram profilu obavestio ministar finansija Siniša Mali, dodavši da će te kartice penzionerima omogućiti brojne popuste i pogodnosti.

Zahvaljujući ovim karticama korisnici penzija će od 1. oktobra moći da kupuju po povoljnijim cenama i da dobijaju jeftinije usluge kod kompanija koje pokažu društvenu odgovornost i priključe se ovoj važnoj akciji. Istovremeno, prilikom svake kupovine uz korišćenje penzionerske kartice dodeljivaće se bodovi koji će kasnije moći da se iskoriste za ostvarivanje dodatnih pogodnosti, naveo je.

Zahtev za izdavanje penzionerske kartice može se podneti elektronski na sajtu Fonda PIO, ili u filijalama i organizacionim jedinicama tog fonda, gde će zaposleni pomoći penzionerima i za njih popuniti elektronski zahtev.

„Pozivam sve penzionere koji to nisu uradili, da se prijave za nove penzionerske kartice, a istovremeno pozivam i sve predstavnike privrede da se uključe u našu akciju, pokažu društvenu odgovornost i da zajedno penzionerima poboljšamo kvalitet života“, napisao je Mali.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading