BAHATO! Dok jedni jedva vežu kraj s krajem, drugi se iživljavaju po klubovima: Dao više od 1.000 evra za jedan izlazak
Foto: Alo/Foto printskrin

Uvek je bilo i biće onih koji imaju novca više nego drugi i to nije sporno, ali kad se u vreme sveopšte krize neko pohvali kako je u kafani za jedno veče potrošio više od 1.000 evra, to, sudeći po komentarima, izaziva osudu većine.

Upravo to se desilo dečku koji je snimao sebe dok je karticom plaćao ceh od 120.840 dinara u noćnom klubu. Snimak na kojem se vidi iznos, pa čak i da vlasnik plaća karticom, osvanuo je na Tiktoku, stranici bahata_omladina. Iako nije poznato šta je autor želeo da postigne njim, činjenica je da je rekordnom brzinom izazvao salvu komentara, mahom negativnih.

„A sutra ’leba i paštete“, bio je jedan od njih, dok je najviše lajkova pokupio sledeći: „Sudeći po izbledeloj teget košulji, vidi se da je neka šleparija u pitanju, koja nije dirala platu tri meseca sa računa da bi imao za jedan izlazak!“.

„Mora da se zabeleži istorijski trenutak kada je potrošio hiljadu evra za veče. Inače ima onih koji troše toliko svakodnevno i oni se, naravno, ne snimaju“, napisao je jedan od korisnika ove društvene mreže.

Preko snimka je zalepljena i etiketa „seljacizam“, što je, verovatno, adekvatan opis.

Da sve ovo ipak nije nikakva šala, već jeziva ilustracija vremena u kome živimo, svedoči još jedan komentar koji su mnogi nagradili tužnim emotikonom.

„Bravo, svaka čast. Nego, da li znaš da ima dece koja čekaju lečenje, a roditelji nemaju para? Možda bi malo mogla savest da vam radi!“, napisao je ovaj tiktoker.

Kako god, o čemu god da je reč, o bahatoj omladini ili opravdanom razlogu za slavlje, odnosno situaciji kad je i hiljadu evra malo, tek ovaj snimak je pogledalo više od šest hiljada ljudi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading