20 GODINA RADA NOVOSADSKE POLIKLINIKE DR NIKOLIĆ
Foto: Promo/Promo

Ujedno je predstavljeno i višegodišnje poslovanje Estetske medicine dr Nikolić, koju uspešno predvodi dermatolog dr Svetlana Nikolić.

Veliki broj zvanica prisustvovao je proslavi jubileja ove renomirane ustanove, uživajući u postignutim uspesima i poslovnim dostignućima čuvene novosadske pedijatrijske ordinacije doktora Nikolića, ali i rezultatima ordinacije za estetsku medicinu i dermatologiju, koja je već godinama predana isključivo cilju očuvanja i unapređenja prirodne lepote svojih pacijenata.

20 GODINA RADA NOVOSADSKE POLIKLINIKE DR NIKOLIĆ

Promo

 

Priča o pedijatrijskoj ordinaciji dr Nikolić počela je 2002. godine, kada je dr Marko Nikolić u delo sproveo ideju da znanje dobijeno vrhunskim obrazovanjem i iskustvom stečenim u radu na Klinici za dečije bolesti u Novom Sadu ponudi svakom pacijentu koji se obrati za pomoć i pritom pruži maksimalno kvalitetnu uslugu i osećaj istinske brige za dobrobit i zdravlje dece. Bazirana na sveobuhvatnom zbrinjavanju pedijatrijskih pacijenata, na čelu sa pedijatrom dr Markom Nikolićem, poliklinika je postala lider u radu sa navedenom populacijom.

Estetska medicina dr Nikolić osnovana je u Novom Sadu, kao rezultat višegodišnje edukacije i usavršavanja na polju estetske medicine i dermatologije. Negujući personalizovan odnos prema klijentima i prateći trendove iz oblasti estetske i korektivne medicine, ordinacija iza sebe ima veliki broj zadovoljnih pacijenata kao najveći stimulans za kontinuiran napredak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading