TELEKOM SRBIJA: Moje učenje najbolji HR projekat godine!
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Nedavno održan četvrti HRM Kongres u organizaciji Menadžment centra Beograd, najveći događaj za HR profesionalce u regionu okupio je 550 HR menadžera, predstavnika više od 270 kompanija.

Telekom Srbija predstavio se HR projektom „Moje učenje“, internom platformom za e-učenje koji je, u konkurenciji od 25 prijavljenih projekata, na finalnom takmičenju HRM AWARD 2022 zbirnim ocenama stručnog žirija i glasovima publike proglašen za najbolji HR projekat godine.

Platforma za e-učenje „Moje učenje“ zasnovana je na SAP SuccessFactors digitalnom LMS rešenju, koje predstavlja najbolju svetsku praksu u ovoj oblasti.

- Na toj osnovi podigli smo internu on-line akademiju, sa više od 155 video edukacija, obuhvatom od 4.300 naših kolega i preko 80.000 pregleda edukativnih materijala. Time smo se, na još jedan način, predstavili poslovnoj zajednici kao kompanija koja kontinuirano ulaže u razvoj svojih zaposlenih, prati i primenjuje savremene HR prakse. Jer kompanija raste upravo kroz svoje ljude - istakli su iz Telekoma Srbija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading