ZAVRŠENA OBUKA Uručeni sertifikati „Put do uspešnog preduzetnika“ (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Opština Voždovac

Sertifikate su uručili član Veća Opštine Milan Mratinković, koji je svoje pozitivno preduzetničko iskustvo podelio sa polaznicima obuke i poželeo im uspeh u samostalnom radu i pomoćnik predsednika Opštine Voždovac Milijan Andrić. 

Prisutnima se obratio i  člana gradskog Veća Vuk Mirčetić prema čijim rečima,Voždovac godinama u nazad može da se pohvali dobrim rezultatima koji pokazuju da se nezaposlenost smanjuje. 

Rukovodilac Nacionalne službe za zapošljavanje- Voždovac Željka Zelenović Vuković se zahvalila Opštini na odličnoj dugogodišnjoj saradnji  i pozvala prisutne da dođu u filijalu NSZ i iznesu svoje utiske, predloge i sugestije.

Tokom obuke polaznici su se informisali o državnim subvencijama za pokretanje sopstvenog biznisa i samozapošljavanje, sa posebnim akcentom na izradi poslovnog plana.

Cilj obuke je da polaznici provere opravdanost svoje poslovne ideje, sagledaju prednosti i rizike preduzetništva i informišu se o postupku registracije firme i aktuelnim zakonskim propisima. Sa dobijenim sertifikatom polaznici, kao budući preduzetnici, stiču uslov za bespovratna sredstava za samozapošljavanje kod NSZ.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading