SOKO PREVEZAO 1.500.000 PUTNIKA Ovo je lice jedne prosperitetne Srbije, ali i samo početak
Foto: Tanjug/Tanjug

- Ovo je lice prosperitetne Srbije, ali i samo početak. Nastavljamo s investicijama u železničku infrastrukturu. Ne postoji veća investicija u kvalitet i zaštitu životne sredine od modernizacije železnice. Dosadašnjim obimom saobraćaja na rekonstruisanoj pruzi ostvarena je ušteda od 170.000 kg ugljen-dioksida - rekla je Brnabićeva.

Ministar Vesić je istakao da brze pruge koje će biti izgrađene do kraja predstavljaju novu sliku Srbije, koju svi građani žele da vide.

- Jedan i po milion putnika od Beograda do Novog Sada u „sokolu“ govori šta će se dešavati na brzoj pruzi Beograd-Subotica-Budimpešta kada je kompletno završimo. U narednim nedeljama biće potpisan i ugovor sa EU o izgradnji brze pruge Beograd-Niš - rekao je Vesić.

SOKO PREVEZAO 1.500.000 PUTNIKA Ovo je lice jedne prosperitetne Srbije, ali i samo početak

Foto: Printscreen/Youtube

 

Veljko Đokić, 1500000. putnik „sokola“, rekao je da često putuje između Beograda i Novog Sada, te da se odvikao od drugih vidova prevoza.

- „Soko“ je primer kako treba da izgleda moderan voz. Idealan je za sve - i po ceni, i po udobnosti i po brzini - rekao je Đokić, koji je ovom prilikom od „Srbija voza“ na poklon dobio godišnju kartu.

Pratite najnovije  VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading