SNEŽNI NANOSI VISOKI ČITAV METAR Kolaps na putu kod Sjenice, mnogi su izgubili živote na ovoj kritičnoj deonici (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo/RINA

Najveći problem putarima i vozačima pravi jak vetar koji pravi snežne nanose visine preko jednog metra. 

- Deonica preko Duge Poljane je neprohodna za saobraćaj. Snežni nanosi su toliko jaki da im ne možemo ništa. Ono što je prava sreća jeste da nemamo zavejnih učesnika u saobraćaju, jer se po ovakvim vremenskim uslovima to često događa.

Apelujemo na sve vozače da budu oprezni, izjavio je za RINU Senko Ibrović direktor održavanja puteva u preduzeću "Novi Pazar put". 

Ova deonica tokom zimskih meseci izuzetno je kritična, a u poslednjih deset godina na njoj je život izgubilo nekoliko ljudi usled smrzavanja, a mnogi su jedva izvukli živu glavu jer su ostali zavejani.

Podsećamo, ranije tokom dana, nekollicina skijaša ostala je zavejana na planini Goliji, usled nepoštovanja upozorenja o opasnom vremenu.

A da srpska sloga može pomeriti sve granice pa čak i šlepere, pokazuje snimak sa puta kod Mokre Gore, gde su zaglavljeni šleper težak nekoliko desetina tona, vozači koji su se našli na putu ka Višegradu uspeli da zajednički izguraju i vrate na kolovoz, kako bi put nastavio dalje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Pogledajte snimak:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading