SNEG OKOVAO ZAPADNU SRBIJU Napadalo novih 30 centimetara, na ovom mestu obustavljen saobraćaj (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: RINA

- Jak olujni vetar pravi smetove u visini od nekoliko metara i otežava čišćenje. Ovde je samo nekoliko minuta dovoljno da i put i vozači ostanu zavejani. Stoga apelujemo da se ne kreće na put preko Golije dok se vremenske prilike ne stabilizuju, a put pročisti, izjavio je za RINU Vitomir Arsović iz Puteva Ivanjica.

Snežna mećava pogodila je užički kraj, a teška mehanizacija je upućena na teren i radi se na čišćenju puteva prvog prioriteta.

- Doneta je zabrana za teretne kamione, preko Debelog brda, koji povezuje Bajinu Baštu i Valjevo. Sneg je padao čitave noći i tu je dosegao visinu preko 20 centimetara. U ostalim delovima saobraćaj se odvija bez većih problema, kazao je Alen Mušanović iz AD Putevi Užice.

Sneg pada i u dragačevskom kraju, ali za sada nije napravio probleme.

- Na teritoriji naše opštine svi putni pravci su prohodni, sneg pada, kako su meteorolozi i najavili, a naše ekipe dežuraju 24 sata. Olujni vetar napravio je male probleme u samoj varošici Lučani, ali ljudi iz JKP „Komunalac” su već na terenu i rade na uklanjanju granja”, rekao je Milija Milenković, zamenik predsednika opštine Lučani.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading