POPOVI NEĆE DA SKIDAJU CRNU MAGIJU, ALI JA HOĆU Nema granicu! Milica Tarot napala i Srpsku pravoslavnu crkvu da ne želi da pomogne ukletim ljudima
Foto: Printscreen/Printskrin

Milica dalje objašnjava ljudima kako da prepoznaju da su pod uticajem crne magije.

- Ako vam ne ide i nemate volju za životom, sigurno ste pod dejstvom crne magije. Takođe, ako na nekoj slici ili snimku primetite da vam je pogled nekako ukočen, čudan, to je znak da neko zlo vlada nad vama - samouvereno priča Milica Tarot, žena  koja je poznata po raznim internet prevarama i koja privlači pažnju naivnih osoba koje se ne osećaju dobro. Njene žrtve često su ljudi kojima je potrebna pomoć lekara, ali u svojoj nesigurnosti i teskobi postaju žrtve vračara, vidovnjaka i ostalih „magijskih radnika“. Kao što je pre samo nekoliko meseci nudila recept za skidanje viška kilograma, tako sada nudi skidanje zlih sila. Recepti su, kaže ona, provereni.

POPOVI NEĆE DA SKIDAJU CRNU MAGIJU, ALI JA HOĆU Nema granicu! Milica Tarot napala i Srpsku pravoslavnu crkvu da ne želi da pomogne ukletim ljudima

Printskrin

 

- Ja se ne bavim nikakvom vrstom magije, ali sam naučila kako se detektuje i uklanja bilo koja vrsta zaveta na zlo, prokletstvo i tako dalje i kako da stavimo trostruku zaštitu i da se ukloni zavet duše za život pod crnom magijom. Ako imate te uobičajene simptome i taj ukočen pogled, to su vam znaci da verovatno postoji magija i to možemo da proverimo na konsultacijama - savetuje Milica, i nastavlja:

- Možete se obratiti i vašem svešteniku, ali oni izbegavaju da se bave takvim stvarima i možda će vas odvratiti i reći da to kod vas ne postoji, ali umeju da uklone, i to vrlo uspešno!

Sveštenik Marko Jeftić oštro je demantovao ovakve navode koji se tiču Srpske pravoslavne crkve.

- To su klasični prevaranti! To što je rekla za sveštenike je neistina. Crkva se ne bavi magijom. Postoje sile tame i zla, to niko ne spori, ali se problemi te prirode rešavaju pravoslavnim metodama - postom, pokajanjem, ispovešću, pričešćem, a ne nekim besmislicama o kojima ova žena govori - istakao je sveštenik za Alo!.

Akcija za crnu magiju

Iako je Milica nakon prvog teksta objavljenog u Alo! porekla da se ona bavi vračanjem i čak najavila tužbu, to je nije sprečilo da i dalje ljudima naplaćuje upravo takve usluge. Sada im čak i nudi popust!

- Super akcija za 3. februar, konsultacije u trajanju od 10 do 15 minuta samo 10 evra - istakla je tiktokerka.

Istovremeno, do zatvaranja današnjeg broja i dalje nije odgovorila na pitanja da li zna da je ono što radi kažnjivo i da može da dobije novčanu, pa čak i zatvorsku kaznu, kao i društvenokorisni rad. Takođe, nije odgovorila ni na novo pitanje odakle joj informacije da SPC ima saznanja o crnoj magiji i njenom skidanju, ali da neće da pomogne ubogom, ukletom narodu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading