ŠOK! Prodajem psa za 50 evra, može i zamena za bicikl
Foto: Printscreen/Printscreen

J. D. naime, prodaje svog šarplaninca za 50 evra, a ukoliko neko želi trampu, on bi, kaže pristao i na zamenu za bicikl! Vlasnik je iz Pančeva i on želi da proda svog ljubimca starog 10 meseci.

Oglas je za kratak vremenski period prikupio veliki broj negativnih komentara. Na fotografijama koje je objavila instagram stranica „male šape velikog srca“ vidi se loše okruženje u kojem živi ovaj pas. Šarplaninac se nalazi u blatu, vezan je i ispred njega se nalazi prazna šerpa za vodu.

ŠOK! Prodajem psa za 50 evra, može i zamena za bicikl

Printscreen

 

Na ovo su reagovala društva za zaštitu životinja koja su pozvala zainteresovane koji žive blizu Pančeva da odu tamo i preuzmu psa jer, kako smatraju, ovaj vlasnik ga drži u nehumanim uslovima. S druge strane, jedna korisnica Instagrama taj način razmišljanja pomenutih društava nazvala je licemerjem jer, kaže, svaka odgajivačnica u kojima „takozvani ljubitelji životinja kupuju pse drži ih u još gorim uslovima“.

- Da ga je skinuo s lanca za slikanje, lupio cenu 200-300 evra i napisao srceparajuću priču, to bi vam bilo u redu? Svi bi se još sažalili. Tako sam ja otišla da kupim štene džek rasel, slike kao iz bajke, štenci se igraju na travi, čisti, lepi, milina da se pogleda. Kada sam otišla, štenci zatvoreni u boksu sa majkom, a boks nije čišćen minimum petnaest dana. Svi umazani izmetom, mokri, smrdljivi, fuj. Da sam mogla, kupila bih celo leglo - rekla je ona.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading