RHMZ UPOZORAVA NA SNEG I OLUJNE UDARE Vremenska prognoza za sledećih 10 dana obećava nevreme
Foto: Alo/Aleksandar Nalbantjan

Ujutru hladno i oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega. Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije, a u drugom delu dana mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom, u brdsko - planinskim predelima sa kratkotrajnim snegom.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od -3 do 2 , najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

I u Beogradu danas jutro hladno i oblačno, na širem području grada moguće je provejavanje slabog snega.

Tokom dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i malo toplije u odnosu na prethodni period, a u drugom delu dana povremeno se očekuje slaba, kratkotrajna kiša.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura od -1 do 2, najviša dnevna oko 10 stepeni.

Vreme narednih dana

U narednih sedam dana umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, a veća količina padavina očekuje se u subotu uz umeren i jak severozapadni vetar koji će ponegde dostizati i olujne udare i to naročito u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, a u brdsko- planinskim predelima sneg koji se u subotu i nedelju očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

Zatim do kraja prve dekade februara umereno do potpuno oblačno i hladnije, povremeno uglavnom sa slabim padavinama, osim u subotu (04.02.) kada se očekuje veća količina padavina uz umeren i jak, povremeno i olujni severozapadni vetar i to u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama.

Sneg se mestimično očekuje tokom noći i u jutarnjim satima, dok će tokom dana u nižim predelima padati uglavnom kiša ili susnežica, u brdsko-planinskim predelima sneg, a za vikend (04. i 05.02.) sneg se očekuje i u nižim predelima južne Srbije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading