NESTALA JOŠ JEDNA SRPKINJA Slobodanka izašla da kupi hleb i nije se vrataila
Foto: Printscreen/Printscreen

Ovoj Srpkinji staroj sedamdeset sedam godina, gubi se svaki trag u osamnaestom arondismanu Pariza, nedaleko od naše crkve Sveti Sava, piše sajt Svi Srbi u Parizu apelujući na naše ljude koji tamo žive da jave ako su je negde videli.

Njena porodica je veoma zabrinuta.

Kako je sajtu rekla porodica nestale Srpkinje, Slobodanka je izašla da kupi hleb u obližnjoj prodavnici (Franprix). Pretpostavlja se da je nosila jaknu crvene cigla boje. Sa sobom nije ponela telefon. Trebalo je odmah da se vrati kući ali to se nije desilo.

Porodica i prijatelji su sinoć krenuli u potragu i obilazili ceo kvart u okolini ulice Ordener do ranih jutarnjih časova ali od Slobodanke ni traga ni glasa. Kišovito vreme i mrak su otežavali situaciju. Slučaj je prijavljen policiji ali policija počinje potragu tek posle 24h od navedenog nestanka.

Porodica i prijatelji potragu nastavljaju i danas. Pretpostavljaju da Slobodanka nije našla hleb u pomenutoj radnji pa ga je potražila malo dalje a da se onda nije snašla niti uspela da se vrati putem kojim je došla verovatno pogrešivši ulicu. Slobodanka ne govori francuski jezik.

Sličan slučaj desio se i pre nekoliko godina kada je na sličan način nestao jedan Srbin (došao iz Srbije kod sina u posetu) koji je izašao da kupi cigarete. Nije se vratio ali je sutradan primećen na autobuskoj stanici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading