ALO! DARUJE  IZBOR ZA NAJSNAJKU I NAJZETA SRBIJE Među desetinama prijavljenih izabrali smo najbolje
Foto: Alo/Vladimir Marković

Upravo to su uradili Dragica Radnović iz Sremske Kamenice i Jovan Jevremović iz Kruševca. Da bi svima dali na znanje koliko cene nove članove familije, prijavili su ih na Alo! nagradni konkurs pod nazivom Najzet i najsnajka Srbije. Napisali su nam šta ih to čini izuzetnima i tako im obezbedili laskave titule i vredne nagrade.

Među brojnim pristiglim prijavama, ekipi Alo! nije bilo lako da odluči koga će proglasiti za najbolje, ali je na kraju izbor pao na Vladanu Radnović i Lazara Rakića. Oni su od Alo! i Gigatrona dobili televizore „Vivax“, a pošto se bliži Nova godina, nismo zaboravili ni njihovu decu, koju smo obradovali slatkim paketićima.

Žena, majka, kraljica i doktor nauka!

ALO! DARUJE  IZBOR ZA NAJSNAJKU I NAJZETA SRBIJE Među desetinama prijavljenih izabrali smo najbolje

Vladimir Marković

 

Vladana je snaja nešto duže od decenije, a za sve te godine uspela je da sačuva naklonost svekrve. Zato se Dragica nije iznenadila kada je čula vesti o nagradi.

- Hvala vam što ste izabrali moju Vladanu, ali moram vam reći da tu nema mesta nekom iznenađenju, titula je potpuno zaslužena! Ona je divna: dobra, kulturna, pametna, rodila mi je četvoro unučadi, a prema mom sinu, nama i prema celoj porodici je sjajna! - rekla je ponosna svekrva.

Vladana se, pak, malo iznenadila kada smo na njena vrata doneli televizor i paketiće.

- Ja sam znala da me je svekrva prijavila i obradovali smo se kada smo ušli u uži izbor i naša priča izašla u novinama, ali baš da budem izabrana... Ovo je divno iznenađenje - rekla nam je Vladana, koja je u tom trenutku spremala slavu, zakazivala friziranje i ispraćala decu u školu.

ALO! DARUJE  IZBOR ZA NAJSNAJKU I NAJZETA SRBIJE Među desetinama prijavljenih izabrali smo najbolje

Vladimir Marković

 

Vladana, inače doktor ekonomskih nauka, nije samo dobra snaja već i dobra mama, pa smo se u njihovoj kući uverili da i današnja deca mogu da budu mirna i poslušna, dobri đaci i dobri sportisti i to sve u isto vreme, svih četvoro: Teodora, Nikola, Katarina i Vasilije.

- Imamo neke principe kojima se vodimo i u organizaciji kuće i u vaspitanju - sve što može radimo zajedno, kućne poslove delimo, deca imaju svoje obaveze i naučeni su kako da ih ispune. Neki izbegavaju, a neki nikada ne dobijaju spravice poput telefona i kompjutera, svakog dana jedu domaću čorbicu, a za ostalo se dogovaramo u hodu - ukratko nam je objasnio Vladanin muž Bane.

 Šurak i rod i pomozbog!

Na samo stotinak metara od zidina starog grada i Crkve Lazarice u Kruševcu živi najzet. Lazara Rakića je za ovu titulu predložio brat njegove supruge Tijane. Iako mu slikanje i izlazak u javnost nisu baš omiljeni, bio je srećan što je šurak rešio javno da mu zahvali za ljubav, druženje i poštovanje.

ALO! DARUJE  IZBOR ZA NAJSNAJKU I NAJZETA SRBIJE Među desetinama prijavljenih izabrali smo najbolje

Vladimir Marković

 

- S jedne strane mi je bilo malo neprijatno što je moja slika bila u novinama koje su tog dana, čini mi se, svi u Kruševcu kupili. Sa druge - drago mi je što moj šurak tako o meni razmišlja. Mi se oduvek lepo slažemo, nismo samo rod, već i pravi prijatelji. Tako da sam zahvalan i vama što ste me izabrali, a i njemu na komplimentima - kaže Lazar.

Uz njega i suprugu Tijanu nas je u Kruševcu dočekala i jednogodišnja Lena, koja će na novom televizoru da gleda crtaće, ali samo one poučne, kažu mama i tata.

ALO! DARUJE  IZBOR ZA NAJSNAJKU I NAJZETA SRBIJE Među desetinama prijavljenih izabrali smo najbolje

Vladimir Marković

 

- Za sada Lenu mnogo više zanimaju fudbalska i druge lopte, a trudimo da što više vremena bude napolju, da se igra i druži. Kada dođe vreme za crtaće, gledaćemo da to budu neki bez nasilja i poučni - nada se mama Tijana.

Tata šaljivdžija

Jovan Jevremović ima 18 godina i najbolje zna kako odrasli nekada nemaju razumevanja za lepršave omladince. Ipak, svog zeta Lazara prijavio je na naš konkurs upravo zato što je tu za sve:

- U isto vreme je porodičan čovek, brine o ćerkici i poklanja joj mnogo pažnje, vredan je i dobar radnik, ali i druželjubiv, šaljivdžija, originalan i zabavan lik.

Sjajne oči pune ljubavi

Pismo koje je o Vladani napisala Dragica moglo bi da posluži kao primer idealnog odnosa svekrve i snaje. Istinska ljubav, zahvalnost i sreća izviru iz svake reči.

- U skladu s imenom odlično vlada na svim životnim poljima, a u skladu s prezimenom puno radi i uspešno se bori s izazovima. Lepa, zgodna, pametna, zabavna, nadasve kreativna, puna strpljenja. Ima velike i sjajne braon oči, a sve reči su malo u odnosu na to da je ona istinska heroina naše porodice i celog društva. Njoj i našem sinu Branislavu prijatelji se čude kako sve postižu, a oni se samo nasmeju i nastavljaju zajedničke borbe.

Gigatron praznična kampanja

Bliži se jedan od najlepših perioda u godini, vreme u kom želimo da provedemo što više lepih trenutaka sa onima koje najviše volimo. Gde su praznični momenti, tu su i razmišljanja o poklonima i svim načinima na koje možemo da obradujemo drage ljude. Kako bi vam ovaj poseban period učinio još lepšim, Gigatron je pripremio specijalnu prazničnu ponudu.

Do 8. januara očekuje vas veliki izbor proizvoda po sniženim cenama. U Gigatron prazničnoj ponudi možete da pronađete belu tehniku, televizore, mobilne telefone, tablet računare, male kućne i kuhinjske aparate, računarsku periferiju, alat i druge uređaje po odličnim cenama. Posetite jednu od Gigatron prodavnica ili gigatron.rs, istražite prazničnu ponudu i pronađite idealne poklone. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading