OTADŽBINA TE ZOVE U STROJ NAJBOLJIH: Ministar Vučević pozvao zainteresovane da se prijave na služenje vojnog roka (VIDEO)
Foto: Tanjug

-Najvažnije odluke donosimo sami. U društvu najboljih. Pokaži šta možeš. Dokaži da možeš- stoji na profilu ministra, a moćan video prate reči:

-Otadžbina te zove da staneš u stroj najboljih. Spremni za sve uslove, jer mi smo Vojska Srbije. Prijavi se za dobrovoljno služenje vojnog roka.

 

OTADŽBINA TE ZOVE U STROJ NAJBOLJIH: Ministar Vučević pozvao zainteresovane da se prijave na služenje vojnog roka (VIDEO) Novosti online

Na služenje vojnog roka mogu da se prijave svi građani od 19 do 30 godina. Prijave se mogu podneti u svim filijalama Pošte Srbije, na portalu e-uprave i u centrima Ministarstva odbrane – nekad vojnim odsecima.

MINISTAR ODBRANE UPOZORIO: Ako Kurti krene na barikade, to je put u lošem pravcu

-Momci i devojke koji žele da služe vojni rok u stroju, pored novih znanja i veština, imaće obezbeđene putne troškove, zdravstveno, smeštaj, ishranu, vojnu odeću i obuću, a dobijaće i mesečnu platu od oko 38000 dinara. Nakon odsluženja vojnog roka, i momci i devojke mogu odmah stupiti u profesionalnu vojnu službu – istakao je Vučević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading