BAKA PRASE DECI PRODAJE FALUSE Roditelji besni zbog palačinki u obliku muškog polnog organa
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Skandalmajstor Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ovaj put je uspeo da  razbesni brojne roditelje koji su ostali bez teksta nakon ulaska u jedan od njegovih lokala brze hrane. Tamo ih je dočekala palačinka u obliku falusa, a jutjuber je svoj proizvod izreklamirao uz simulaciju oralnog seksa!

- Najstrašnije je što su njegovi lokali u blizini škola, a ta skaredna palačinka se prodaje pod imenom palačinkarina. Sa ćerkom sam bila na otvaranju pre neki dan i u prepunom lokalu radnik na kasi, s južnjačkim naglaskom, sve vreme je izvikivao: „Stigla karina“, valjda je mislio da je to duhovito. Od ćerke sam čula da je vlasnik, jutjuber Baka Prase tu poslasticu reklamirao na društvenim mrežama tako što je simulirao oralni seks. Zgrožena sam, ne mogu da verujem da mu je takvo nešto palo na pamet - rekla je za Alo! jedna starija gospođa koju je naša ekipa zatekla ispred lokala u centru Beograda.

BAKA PRASE DECI PRODAJE FALUSE Roditelji besni zbog palačinki u obliku muškog polnog organa

Alo.rs

 

 

Poslednji postupak Bake Praseta naljutio je i korisnike društvenih mreža koji su užasnuti činjenicom da mu je ovakvo nešto palo na pamet baš u vreme božićnog posta i Nikoljdana, najveće srpske slave.

- Šta na to kaže sveštenik, otac svinje koja je porasla? Je li bogougodno davati takve organe u vreme posta i zašto jeste od takvog bolesnika? - zapitao se jedan tviteraš.

BAKA PRASE DECI PRODAJE FALUSE Roditelji besni zbog palačinki u obliku muškog polnog organa

Alo.rs

 

Kako se Alo! uverio na licu mesta, najveći broj mušterija u jednom od Ilićevih fast fudova u Beogradu činili su tinejdžeri. Sporna poslastica zaista se zove palančikarina i navedena je na meniju. Cena joj je 280 dinara, prelivena je belom i crnom čokoladom. Kupovali su je više mladići nego devojke, a gotovo svaku porudžbinu prodavac je komentarisao uzvikom: „Gotova karina“ i kezom od uveta do uveta. Smejali su se i kupci, ali samo muškarci, dok je nekolicini devojaka bilo veoma neprijatno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
KKK

21.12.2022 07:22

Drzava treba da se pobrine da se ovakvi slucajevi hospitalizuju i budu pod terapijom.!!!!!

Mara

21.12.2022 08:15

Neotesan mladić, željan medijske pažnje!!!

Mina

21.12.2022 10:17

...ma vidite to njemu dobro stoji, izgleda da je vezbao