Da na skijanju budete bezbrižni i sigurni, Srećko zna kako!
Promo

Tu sam da odgovorim na sva vaša pitanja i pomognem da vam zimovanje prođe najbolje moguće i bez nepotrebne brige. Pitate se kako? U narednim redovima ću vam sve objasniti!

Srećkovi saveti za bezbedno skijanje

Ovim ski sportom većina se bavi samo nekoliko dana godišnje. Iako ne skijamo tokom cele godine, veoma je važno fizički se pripremiti za napor kojem će vaše telo biti izloženo. Sigurno vas je nebrojano puta nakon prvog uzbudljivog dana na stazi probudio bol u leđima, kolenima ili mišićima. Skijanje je naporan sport i zato vam savetujem da vežbate redovno bar šest nedelja pre nego što stanete na skije.

Obavezno je ojačati mišiće nogu, trbušne i leđne mišiće, ali i mišiće ruku! Možda vam se čini da ruke tokom skijanja nisu toliko važne, ali podsetiću vas, za održavanje ravnoteže i korišćenje skijaških štapova potrebne su snažne ruke.

A da biste sprečili bol u stopalima usled opterećenja na skijama i nošenja glomaznih skijaških cipela, što češće i duže hodajte na prstima! Na taj način ćete ojačati i mišiće stopala. 

Sada kada ste se pripremili fizički, neophodno je da na vašu listu dodate još jedan važan zadatak. Bilo da se odlučite da ove godine skijate na nekoj od planina u regionu, ili želite da iskusite čari najpopularnijih staza u Francuskoj, Austriji ili Švajcarskoj, potrebno vam je Putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za ski rizik. Znam koliko su ljubitelji avanture jedva čekali zimu i skijanje i zato nema potrebe da časite časa. Pakujte kofere i pravac na planinu!

Vaše je samo da ponesete svoju omiljenu ski opremu, tople džempere, šal, kapu i rukavice i dobro raspoloženje.

Da biste tokom celog zimovanja bili bezbrižni, savetujem vam da kontaktirate vaše i moje prijatelje iz AMS Osiguranja na broj telefona 0800 009 009 ili da Putno zdravstveno osiguranje kupite na WEBSHOP-u, jer ostvarujete popust od 30 %! Kada uplatite Putno zdravstveno osiguranje, ostaje vam samo da se spakujete, sa sobom ponesete osmeh i uživate na stazi!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading