Prvo lomila, onda tukla!
Printscreen

Kako se navodi ispod snimaka, incident se dogodio u radnji na Karaburmi, a među komentarima koji se nižu ispod njega mogu se naći različite tvrdnje. Od onih da je žena sa snimka već odavno poznata u kraju po ovakvom ponašanju, preko onih da je narkomanka koja krizira, pa sve do toga da je „obična lopuža koja se uspaničila kada su je radnice uhvatile na delu“.

„Žena je prvo pravila haos po ostalim lokalima i krala, a potom je počela da demolira ovu prodavnicu“, stoji u opisu video-snimka.

Na tu konstataciju nadovezao se momak koji je, kako kaže, bio prisutan u trenutku incidenta.

Prvo lomila, onda tukla!

Printscreen

 

„Ja sam bio tu, žena nema nikakvih problema, uhvaćena je u krađi, ima iskustva pa rešava takve situacije histerijom i galamom, njen jedini problem je taj što je neradnik i džabalebaroš, pa bi sve za džabe, da je otišla da krade hranu, pa i da razumem i da se sažalim i da kažemo da nema“, napisao je jedan momak koji je ceo slučaj posmatrao.

To je potvrdila još jedna korisnica Instagrama:

„Dok je nisu uhvatili da krade ponašala se sasvim normalno i trpala pažljivo stvari u svoju torbu. Pogledajte kako je doterana. A onda, kada su je zaustavili i tražili da pokaže torbu, ona je počela da se ponaša ovako izgubljeno. Prevarantkinja, hoće da se izvadi na ludilo, a u stvari obična lopuža“, napisala je ona.

Drugi su je pak branili, govoreći da je u pitanju bolest.

Prvo lomila, onda tukla!

Printscreen

 

„Očigledno je da žena ima neki mentalni problem. Obezbeđenje imaju sve radnje, ali ne smeju da udaraju nikog, već samo da zadrže ili nekako zaustave.“

Iz prodavnice nisu želeli da komentarišu ovaj incident, a kako smo nezvanično saznali, radnica je nakon nemilog događaja pod velikim stresom, ima modrice i podlive.

- Oni su znali da treba da obrate pažnju na tu mušteriju jer je inače viđaju po tržnom centru i kolege su pominjale da sumnjaju da krade, ali izgleda da je spretna i spremna na sve, pa je teško uhvatljiva. A oni svakako ne smeju da budu neprijatni unapred, ali kada su je uhvatili, ona je počela da luduje - rekao je izvor Alo! iz ovog tržnog centra koji je želeo da ostane anoniman.

Janković: Bežite i zovite hitne službe 

Prema rečima kliničkog psihologa Aleksandre Janković, teško je reći o čemu se radi u ovoj konkretnoj situaciji.

- Ne znamo ko je i u kakvom je stanju ova žena, ali u svakom slučaju je važno da ako se nađete u nekoj sličnoj situaciji i vidite da se neko tako ponaša, nikako u tom trenutku ne ulazite u polemiku, ne obraćate se tim osobama kritičkim ili autoritativnim tonom. Sklonite se, ako vas napadne ne možete stajati u mestu, morate da se sklonite ili pobegnete. Osnovno je da probamo da pružimo pomoć, a pošto mi to ne možemo samostalno, onda zovite hitnu pomoć i policiju, stručne službe koje će to rešiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

17.12.2022 10:01

Gledala sam snimak ovaj muskarac zar nije Ljuba Alicic.