Beograd okitio jelku!
Foto: Alo.rs

U okviru manifestacije „Beogradska zima“, danas će u 12 sati na Trgu republike biti organizovan Novogodišnji dečji karneval koji će obići sve beogradske opštine i obradovati mališane.

- Manifestacija „Beogradska zima“ krenula je 12. decembra, kada je programom u Obrenovcu otpočeo Novogodišnji dečji karavan, koji će obići sve gradske opštine. A to je samo deo programa za decu i mlade koji je Sekretarijat za kulturu, zajedno sa ustanovama kulture, priredio za ovo izdanje Beogradske zime - rekla je gradska sekretarka za kulturu Nataša Mihailović. 

Ona je istakla za Beoinfo da će biti realizovan već tradicionalni program.

- „Trg bajki” je na trgu ispred Teatra Vuk, kao i na maloj sceni Kult od 15. do 30. decembra. Programi za najmlađe biće organizovani i na platou ispred zgrade Pozorišta lutaka „Pinokio”, a pored velikog klizališta na Ušću biće postavljeno „Božićno seoce”. U okviru programa „Zimska bajka”, koji se realizuje u Beogradu na vodi, učestovaće prvi put ove godine i naše ustanove kulture sa predstavama za decu, radionicama i drugim kulturnim programima - najavila je resorna sekretarka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading