Novogodišnji vašar na Sajmu od 15. decembra
beogradski sajam

Zabavni park smešten je u Hali 1 i biće otvoren radnim danima od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova.

Beograđanima i turistima će na raspolaganju biti 27 zabavnih objekata: vrteške, igraonice, ringišpili, auto-drom, roto-panoramika, kuća straha, tobogani i druge igre za podizanje adrenalina. Posetioci će imati mogućnost kupovine novogodišnjih poklona, prigodnih igračaka, suvenira i različite druge zanatske robe i robe široke potrošnje, a na raspolaganju će biti i različite ugostiteljske usluge, roštilj ili slatkiši, koji su uvek bili ozbiljna inspiracija za sve koji bi da u zimski i praznični deo godine uđu spokojno i s najvećom mogućom dozom optimizma.

Ulaz u zabavni park je besplatan, a korišćenje sadržaja se naplaćuje, a tokom trajanja Sajma cena parkiranja u krugu Beogradskog sajma je 150 dinara po satu.

Tokom trajanja Novogodišnjeg vašara, u subotu, 24. decembra, biće održan jednodnevni muzički festival „Rok star fest” na Beogradskom sajmu, u organizaciji kuće „Music Star Production” i pod sloganom „Rokenrol zauvek”. Od 19 časova do jedan čas posle ponoći na svojevrsnom rokenrol maratonu nastupiće prava rok reprezentacija muzičara iz čitavog regiona: Dr Nele Karajlić, „Divlje jagode”, „Ju grupa”, „Atomsko sklonište”, „Teška industrija”, „Osvajači”, „Vatreni poljubac”, Jurica Pađen i „Aerodrom” i „Epilog”.

Novogodišnji vašar na Sajmu od 15. decembra

beogradski sajam

 

Radno vreme

13-20 h

Radnim danima

1 –20 h

Vikendom

Ulaz

Besplatan

Parking

150 dinara/sat

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading