KIRIJA 500 EVRA, ULAGANJE 2.000 I TO U JAJINCIMA! Moj stan je nevina devojka, ovde niko nije umro, pravda cenu vlasnik M. N.
Foto: Alo!/ilustracija

„Nečuveno“, komentar je mnogih koji su oglas videli, ali je zato vlasnik M. N. (ime poznato redakciji) ubeđen da onima koji na njegov posed dođu čini uslugu.

- Razlog što budući zakupci treba da završe stan je što tražim ozbiljne stanare koji neće biti u stanu šest meseci i posle otići, jer nakon prvog izlaska taj stan više neće biti nov. I u slučaju da hoću da ga prodam moraću da spustim cenu barem za 30 odsto, što bi bilo oko trideset hiljada evra, budući da stan sada vredi nešto preko sto hiljada - objasnio je vlasnik.

Kako je dodao, stan je idealan za onog ko želi da ga uredi po svojoj želji.

- Treba uložiti 2.000 evra i dobijate nov stan - poručio je.

Na pitanje da li možda smatra da su mu zahtevi malo nerealni, kaže:

- Cena jeste 500 evra, ali to što se uloži ja odbijem od kirije, ne prvog meseca, ali tamo nakon četvrtog, petog ili šestog meseca - uverava vlasnik i uverava da stanari sa njim mogu da računaju na sigurnost i da ih neće izbaciti nakon što mu srede stan.

- Bez overe kod notara nema posla. Naravno da bismo potpisali ugovor. S druge strane, svako ko mene poznaje zna da bi imalo od čega da se naplati ako bih ga ja nekim slučajem prevario, nema razloga za brigu.

Jedan od glavnih razloga za visoku cenu i specijalne uslove, kaže vlasnik, jeste to što je stan još uvek netaknut.

- Ovde niko nije živeo. Niko nije umro! Ja ne bih mogao da spavam u krevetu u kom je neko umro. Ovo je nevina devojka. Netaknuto. To se posebno ceni - zaključio je on.

Cenu diktira potražnja

Što se tiče povelike kirije za periferiju grada, kaže da je nije diktirao on, već princip ponude i potražnje.

- Do pre godinu dana taj stan bi bio 300 ili 350 evra, ali, ne samo što se nalazi devet kilometara od Slavije, već i zato što što je sada velika potražnja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading