AKCIJA SADNjE DRVEĆA NA SAVSKOM VENCU Predsednik Vidović: Pošumljavanje važno za zaštitu životne sredine i čistiji vazduh na našoj opštini
Promo

Prema rečima predsednika Vidovića opština Savski venac nastavlja sa pošumljavanjem kako bi bilo što više zelenila na teritoriji opštine, što je važno za zaštitu životne sredine i čistiji vazduh.

- Opština Savski venac prepoznala je značaj ekologije i pokazala brojnim projektima da je ekološki odgovorna opština koja brine o očuvanju prirode i zaštite životne sredine. Ove godine opredelili smo znatno veća sredstva u budžetu kada je oblast ekologije u pitanju, preko 10 miliona dinara i trudimo se svakodnevno da dajemo doprinos i budemo primer ostalima kada su ekološki projekti u pitanju- izjavio je Vidović i poručio da svi treba da se ujedinimo oko zajedničkog cilja očuvanja prirode i da zajedno gradimo jedno zdravije društvo.

- Za dobrobit sadašnjih i budućih generacija nastavićemo da sprovodimo aktivnosti koje daju rezultate i doprinose čistijem vazduhu, zdravijoj životnoj sredini i boljem kvalitetu života- rekao je predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović.

Na inicijativu građana u okviru ove akcije, posađeno je i nekoliko stabala lipe u dvorištu između zgrada u Ulici kralja Milutina.

Akcija sadnje sprovedena je uz stručnu nadležnost JKP „Zelenilo Beograd“ pod čijom ingerencijom se nalazi uređenje ovog lokaliteta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading