SRBI POLETELI ZA ŠUŠKAMA, PA SE POKAJALI... Gazde kukaju zbog bahatih Rusa!
Printscreen
SRBI POLETELI ZA ŠUŠKAMA, PA SE POKAJALI... Gazde kukaju zbog bahatih Rusa!

Printscreen

 

 

- Ne bih to smeo da kažem javno, jer što je veća kirija, to agencija više zaradi, ali ogroman broj klijenata je zažalio što je izdao stan strancima. Sada nas zovu i žale se, a pre dva meseca su nas zvali da im nađemo Ruse kojima bi mogli više da naplate. Od slomljenih delova nameštaja, preko urnisanih zidova, punih hodnika smeća, pa do neplaćenih računa, svašta prijavljuju. A mi onda odvedemo te Ruse kod drugih koji takođe žele dobru zaradu. Videćemo šta će s njima da bude za mesec-dva - kaže za Alo! agent za nekretnine Ivan B.

Jedan primer sreće u nesreći je Ivanov klijent Zvonko, koji je salonac na Zelenom vencu izdao ukrajinskim IT stručnjacima.

- Imam dva stana jedan do drugog, u jednom živim, drugi izdajem. Nikad nisam imao običaj da proveravam stanare, ali sada mi je bilo neobično to što se od vrata širio sve gori vonj. Iskreno, da se nije čulo da pričaju, pomislio bih da je neko umro tamo. Zbog toga sam ušao jednog dana, a oni su se ponašali kao da je sve u redu - jer njima to i jeste u redu! To im je normalno! Nakon punog hodnika đubreta, video sam razglavljene kuhinjske elemente, tri prsta prašine - haos! Sreća da sam bio tu, pa da sam ih odmah sasekao i otišli su - kaže on, i dodaje da sada žali za studentima iz Smedereva koje je otpustio.

Ipak, kada smo ga pitali da li može da ih tuži ili nekako ubedi da nadoknade štetu, zaćutao je jer, kao i većina njegovih sapatnika, nije potpisao ugovor za stanarinu od 700 evra mesečno!

- Polakomio sam se, priznajem, ali ko bi odoleo? - pita se sada ovaj Beograđanin, ali kasno!

Kako je u Fejsbuk grupi posvećenoj izdavanju stanova napisao jedan korisnik, on je još jedan onih koji su se pokajali.

- Nasledila sam stan od babe i godinama nisam htela da ga izdajem jer ne želim da vodim računa o stanarima. Sada kad su mi ponudili ogromnu kiriju, 1.000 evra mesečno za moj stan od 50 kvadrata, pristala sam. Nažalost, dobila sam samo 500 evra depozita od prvog meseca. Oni su otišli i nisu ništa platili - rekla je za Alo! Mirjana Jović sa Novog Beograda.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mile

30.11.2022 07:55

Ovo mi liči na sve strance,da nije ovako i kad dođu ti investitori kad odu opustoše Srbiju ko ovi Rusi!!

Cica

30.11.2022 10:11

Obistiniće se ona stara o vrapcu u ruci. Izdavali otkaze našim ljudima pa sad kuku. Dok zakrpite štetu daj Bože pozitivnu nulu.