"AKO TO NIJE FAŠIZAM NE ZNAM ŠTA JESTE" Boško "genetičar" zgrozio javnost -  Razume se i u medicinu!
Foto: Printscreen

 - U pitanju je hraniteljska porodica koja je uzela devojčicu romske naciolanosti kod sebe kada je malena imala 2 godine. Nasi ljudi su u pitanju Srbi koji imaju dvoje dece i oba roditelja su zaposlena. Medjutim vezali su se za dete i rešili da krenu u proces usvajanja - napisala je Tasić u svom blogu u jednom beogradskom mediju.

- Inače deca romske nacionalnosti se daju na usvajanje uglavnom ili romskim porodicama ili se šalju u inostranstvo - ističe profesorka.

 - Sve je išlo dobro do trenutka kada devojčica kreće u školu i s obzirom da su joj brat i sestra plavi kao i roditelji kreće maltretiranje od strane dece na šta ćute svi u školi - napisala je i dodala:

 - Dva puta su je tukli jer nije htela da kaže ko su joj roditelji...poenta je da ona ne zna biološke roditelje, a kada je rekla ko su, dobila je pored batina i niz uvreda na račun nacionalnosti. Dete je trenutno na online nastavi (samo ona), dok se ne odluči šta da rade sa njom u školi. Pazi molim te, šta da rade sa detetom u školi jer je drugačija.

Profesorka Tasić ističe da njeni prijatelji koji su prosvetni radnici su joj rekli da je to protiv zakona i da je slučaj predat i Poverenici.

- Proces usvajanja je pri kraju,ali dete trpi i porodica trpi. Koji zakon i koji su to socijalni radnici koji odlučuju da beli idu sa belima,a crni sa crnima...diskriminatori - napisala je ona.

- Ja sam im rekla da promene školu,da spasu dete - napominje Tasić.

Tasić istilče i drugi slučaj, a to je vantelesna oplodnja doniranim materijalom koji će po Bošku Obradoviću da promeni genetski kod kod Srba.

- Ako to nije fašizam ne znam šta jeste - upozorila je profesorka i dodala:

- Kako on koji nije čuveni genetičar može da zna šta je to genetski kod nas u Srbiji i koji je to nas genetski kod sad se razume i u medicinu.

- Meni je muka kada vidim sve ovo, međutim takvi čuveni genetičari maltretiraju devojčicu koja samo želi da joj roditelji budu ovi kod kojih je sada, jer u mnogim slučajevima ljubav je veća od svake genetike. Ako Boško i njemu slični ne znaju, neka dođu do Drinke ili Zvečanske shvatiće dosta toga, sve ono što ih kućno vaspitanje nije naučilo. Sram sve da ih bude - napisala je profesorka i operska pevačica Srpskog narodnog pozorišta.

BOŠKO OPET LAŽE! Obradović prikriva svoje žute ortake skrivajući istinu o upadu ROSU na KiM (VIDEO)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading