AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH POZOVITE POLICIJU Bratislav nestao pre 20 dana, majci rekao da nije dobro i od tad mu se gubi svaki trag
FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Po rečima njegove majke Slađane, poslednji telefonski kontakt imala je sa njim 7. novembra kada joj se kratko javio i rekao da je u Užicu i da mu nije dobro.

Nakon toga telefon je isključen i pored maksimalnog angažovanja da mu uđu u trag i saznaju šta se dešava, roditelji nisu došli ni do kakvih informacija.

Zabrinuti Minići su 11. novembra otišli u Ariljsku policiju da prijave slučaj, gde su izneli sve nelogičnosti vezane za njegov nestanak, a koje su ih navele da sumnjaju da nešto nije u redu.

AKO VIDITE OVOG ČOVEKA, ODMAH POZOVITE POLICIJU Bratislav nestao pre 20 dana, majci rekao da nije dobro i od tad mu se gubi svaki trag

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

 

Majka Slađana tvrdi da je u kući ostavio ranac bez kog nije nigde išao, vrata su bila otključana, a ključ koji uvek stoji ispod saksije nije bio na svom mestu.

Kako je Bratislav radio kao vozač kamiona, pozvali su i njegovog poslodavca koji je potvrdio da se nije pojavio na poslu, iako je imao zakazanu turu za Rusiju.

„Želim samo kao roditelj da nam se sin nađe, bez obzira kakav je, sa svim svojim vrlinama i manama. Očajni smo kao roditelji, a od policije kojoj sve smo sve izneli još uvek nismo dobili nikakav odgovor. Na izmaku smo snage, samo bismo da pronađemo svog sina.“- kaže Slađana Minić.

Ukoliko je neko video Bratislava, porodica moli da se obrate nadležnim organima ili da kontaktiraju Miniće.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading