VRANJANAC NAŠAO TORBICU SA 3.500 EVRA Kad je čuo ko ih je izgubio nije mu bilo svejedno - sada o njemu priča cela Srbija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Hristijan Spasić (23) iz Vranja bavi se humanim poslom. Vozač je Hitne pomoći i medicinski radnici uvek stižu na vreme uz njegovu pomoć. Danas je glavna tema u Vranju, a sve to zbog njegovog postupka vraćanja velike količine novca albanskom državljaninu, prenosi "Telegraf".

Da nije human samo tokom radnog vremena već i van istog pokazuje i podvig vredan divljenja. Hristijan je našao veliku količinu novca i vratio je.

"Krenuo sam u smenu, bilo je oko 14 sati popodne, tada sam na parkingu ostavio svoje privatno vozilo i dok sam izlazio, video sam malu braon torbicu koje je bila prljava, tačnije blatnjava. Otvorio sam je i video veliku dokumentaciju koja je bila unutra, ali i poveću količinu novca, tačnije 3.500 evra", počinje Hristijan priču.

Nije ni slutio da će njegovo veliko srce spasiti nečiji život. "Krenuo sam kod načelnika da mu prenesem šta sam našao i on me je uputio na policiju. Tamo je već bio i čovek koji je izgubio novac. Ne znam kako se zove. Znam samo da je Albanac iz Preševa. Taj novac i ta dokumentacija bili su za njegovo dete koje se leči u Italiji. On se uputio tamo i na putu izgubio novac", kaže mladić.

Podrška sa svih strana i čestitke za Hristijanovo delo nisu izostale. "Svi su mi rekli da sam uradio pravu stvar. Taj čovek se zahvaljivao i ponovo se vratio nakon policiju u Hitnu da se još jednom zahvali. To je lepo kada nešto vratite i uradite ispravnu stvar, jer kako radite, tako vam se vrati", zaključuje Hristijan.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading