SRAMNO! HTELI BI DA OBRIJU PATRIJARHA ZBOG NOLETA Napali poglavara SPC jer je s Đokovićima slavio Aranđelovdan
Alo

A upravo se to desilo: patrijarha Porfirija i Novaka mrzitelji sa društvenih mreža su napali samo zato što su preksinoć obeležili krsni dan porodice Đoković, Aranđelovdan, koji uostalom slavi polovina Srbije.

Ogavne komentare pogledajte u tvitovima uz ovaj tekst, a evo najupečatljivijeg:

- Narodni patrijarh... to go*no treba obrijati i poslati na prinudni rad... nek je veselo Đokovićima - napisao je jedan tviteraš.

Zameralo se patrijarhu i što narod jedva preživljava, i što prisustvuje slavi sa keteringom, kako kažu, i da ga ne zanima Kosovo...

Jedva su dočekali da i živu legendu srpskog sporta ponovo počaste najružnijim uvredama: glupan, bezbožnik, mnogobožac, idolopoklonik...

Inače, porodica Đoković Aranđelovdan je obeležila u svom letnjikovcu kod Rume.

SRAMNO! HTELI BI DA OBRIJU PATRIJARHA ZBOG NOLETA Napali poglavara SPC jer je s Đokovićima slavio Aranđelovdan

Alo

 

 

Goste je zabavljala Ana Bekuta, a tik uz Noleta je za slavskom trpezom bio i patrijarh Porfirije. Porodica Đoković zajedno se našla na nogama uz stihove „iz Srbije dolazim, nikad ne odlazim“.

Podsetimo, prethodnih meseci i godina Nole se u nekoliko navrata nalazio na meti napada mrzitelja koji kroz tzv. toplog zeca provuku svakog ko na bilo koji način ispoštuje svoju zemlju i državne organe. 

Đoković se u februaru ove godine, nakon golgote i proterivanja iz Australije, sastao s predsednikom Vučićem. Njegova poseta Predsedništvu je izazvala interesovanje medija kakvo nikad ranije nije viđeno, čak ni kada su dolazili najveći svetski državnici. Tada su, naravno, pomenuti mrzitelji uzeli Novaka na zub, da bi iste besmislene napade ponovili i početkom septembra, kada je Vučić sa državnicima iz regiona posetio, između ostalog, i štand na kom su predstavljana vina koje Đokovići proizvode tokom manifestacije „Vinska vizija Otvorenog Balkana“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Мilan

23.11.2022 07:42

Шта рећи, болесиници и паћеници. Нападати било кога што оде код некога на славу је болест мозга .

Ja

24.11.2022 03:42

Nisu samo mrzitelji već su to i Božije nakaze. Oduvek ih je bilo i biće ih u buduće. Slepci bez mozga.

Boki 61

24.11.2022 15:51

Kakav bolesnik treba biti da bi mogao bilo šta loše reći za ova dva čoveka.