KO TO TAMO LOVI PANTERA?! Potraga stala, humor se širi
Foto: Alo/ilustracija

Dronovi i termalne kamere su spakovani, ali svi učesnici u poteri - stručnjaci palićkog Zoološkog vrta, lovočuvari JP „Vojvodina šume“ i pripadnici MUP-a Srbije, spremni su da je nastave ukoliko se pojave novi dokazi.

Prema izjavi Nemanje Ivanovića, pomoćnika pokrajinskog sekretara poljoprivrede za sektor lovstva, koji je koordinisao potragu, nakon detaljnog pregleda terena koji je trajao danima nije pronađen nijedan nedvosmislen dokaz o postojanju ovog predatora u šumama i na poljima oko Apatina, odnosno u ovom delu Podunavlja.

KO TO TAMO LOVI PANTERA?! Potraga stala, humor se širi

Foto: Alo/ilustracija

 

To, naravno, nije sprečilo naš narod da još jednom pokaže koliko je duhovit. Na društvenim mrežama danima se pojavljuju neverovatne foto-montaže, a Alo! je zabeležio najzanimljivije. Jedni su čuveno apatinsko pivo već prekrstili u pantera, drugi su iskoristili scene iz kultnog filma „Ko to tamo peva“ i za glavnog lovca „angažovali“ pokojnog Danila Batu Stojkovića.

Neko se dosetio pa je slikovito pokazao šta nesrećnu zver čeka ukoliko duže ostane u Srbiji - ne gine joj pretvaranje u vepra.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading