VREMENSKA KLACKALICA U SRBIJI RHMZ u ovim delovima Srbije najavio kišu, ali i sneg
Alo/ Masanori Jošida

Ujutro će mestimično biti magle, a na planinama iznad 1.500 metara kratkotrajno će padati slab sneg. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar. Najniža temperatura biće od četiri do osam, a najviša od 12 do 15 stepeni.

U Beogradu će jutro biti maglovito i oblačno, a popodne se očekuje postepeno razvedravanje uz slab i umeren istočni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od šest do osam, a najviša dnevna oko 14 stepeni.

"Tokom jutra oblačno, u Pomoravlјu, jugoistočnoj i južnoj Srbiji, kao i ponegde u Bačkoj kiša", najavio je RHMZ.

Vreme narednih dana

U nedelju jutro hladno i ponegde maglovito, a tokom dana duži sunčani periodi i toplije nego u subotu. Malo više oblaka biće na jugozapadu i istoku Srbije. Vetar slab istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i Podunavlju umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 12°C do 16°C. Uveče suvo i hladno.

VREMENSKA KLACKALICA U SRBIJI RHMZ u ovim delovima Srbije najavio kišu, ali i sneg

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bs

 

 

U ponedeljak suvo uz umerenu oblačnost sa sunčanim intervalima i manji porast temperature u odnosu na nedelju. U utorak naoblačenje na zapadu i jugozapadu Srbije uz moguću ređu pojavu kiše. Od sredine sedmice sve više oblaka i u ostalim krajevima uz povremenu kišu u drugoj polovini sedmice, kada će temperatura imati tendenciju postepenog pada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading