SRBI SE KLJUKAJU EGIPATSKOM VIJAGROM Opasno po život! Lekovi za impotenciju sa crnog tržišta razaraju srce i krvne sudove
Foto: Alo/Shutterstock

Sve češće Srbi umesto suvenira iz Egipta dovlače po nekoliko kutija vijagre jer tamo košta samo dva evra.

- Svedoci smo da su poslednjih godina mnogi naši sugrađani umrli upravo zbog vijagre. Neki su zagazili u šezdesete, a poslednji u nizu je Vidoje Ristović, koji je ima samo 44 godine - rekao je za Alo! dr Dušan Protić.

- Vijagru mogu da uzimaju samo muškarci koji su prethodno bili na detaljnom pregledu. Lekovi za impotenciju deluju tako što smanjuju protok krvi, a za erekciju je neophodan dobar i efikasan dotok krvi. Ukoliko neko ima srčanu manu ili aneurizmu, uzimanjem vijagre, posebno na svoju ruku, rizikuje život. O činjenici da nije u stanju da ima normalne seksualne odnose bez pomagala, zbog čega se sve više muškaraca samozadovoljava, što takođe može da bude pretnja po zdravlje, da ne govorimo. Na kraju, posledica je i sterilitet, odnosno ostajanje bez potomstva - naveo je dr Protić.

Foto: Alo/Shutterstock

 

Prema njegovim rečima, u Srbiji jedan od 20 muškaraca ima problema sa spermom.

- Kad im uradimo spermogram, u njemu ima sperme koliko u telu brkate babe na pijaci. Nema je! To je posledica sedećeg načina života i hrane pune hormona. Danas niko više ne jede tri obroka i beli luk, svi žive na brzoj hrani i pecivima. Pekare niču na svakom ćošku, svima su dostupni proizvodi puni soje koja diže nivo estrogena u organizmu usled čega teže postiže erekciju, pa im je potreban lek, a najdostupnija je vijagra  - istakao je naš sagovornik i dodao da ni žene nisu u boljoj poziciji.

- Zbog viška estrogena žene se goje, često su agresivne, pa ne čudi što mnoge seksualne potrebe, umesto sa muškarcem zadovoljavaju raznim pomagalima. Na kraju, sve se svodi na isto, stradaju reproduktivni organi, parovi ostaju bez potomstva a država se suočava sa katastrofalno niskom stopom nataliteta -objasnio je naš sagovornik i dodao:

- U moje vreme nije bilo vijagre, svi smo imali normalan seksualni život, decu. Ljubav je najjači afrodizijak, šteta što su to danas mnogi zaboravili - zaključio je dr Protić.

Baba mesečno kupuje dve kutije kontracepcije

Foto: Alo/Shutterstock

 

 

- Apotekarka mi je pričala da ima stalnu mušteriju, jednu baku koja svakog meseca uzima dve kutije kontraceptivnih sredstava. Misleći da ih kupuje za unuke, pohvalila je njenu predostrožnost, ali onda joj je baba otkrila istinu. Zapravo, ona dođe kući, uzme po jednu pilulu, razmuti je u vodi i zalije paradajz i paprike u saksijama na balkonu. Rekla je apotekarki da povrće od kontracepcije raste ko ludo - otkrio je dr Protić jedan primer zloupotrebe lekova.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading