POMAMA ZA "ZOROM" NEDE UKRADEN I INFLUENSERIMA Rekord! Štand Alo! svih sedam dana Sajma knjiga bio je najposećeniji
Foto: Alo.rs

Sve dane štand Alo! je bio prepun posetilaca koji su želeli da kupe knjigu Nede Ukraden „Zora je svanula”, da se druže i fotografišu s njom. Mlade su oduševili naši najpoznatiji influenseri: Sergej Pajić, Mina Hart i Ruža Rupić. Bukvalno, u jednom trenutku oko njih se sjatilo milion uzbuđenih tinejdžera. Veliko interesovanje izazvale su i gošće: Iva Štrljić, VIP astrološkinja Darka Cvetković, nutricionistkinja Ana Todorović, stalna saradnica Alo! dodatka Trpeza, koja je održala kratko predavanje „Postizanje acidobazne ravnoteže ishranom - kisele i bazne namirnice“, ali i davala savete u vezi s ishranom tokom predstojećih praznika.

POMAMA ZA

Foto: Alo.rs

 
POMAMA ZA

Foto: Alo.rs

 
POMAMA ZA

Foto: Alo.rs

 

Inače, ove godine knjige su se mogle kupiti i uz popust od 70 odsto, a na sajmu se predstavilo oko 400 izlagača. Gosti programa iz inostranstva bili su pisci Patrik Beson (Francuska), Ajfer Tunč (Turska), Đovani Dozini (Italija) i Đorđe Matić (Hrvatska). 

Posebna poslastica VIP astrološkinja

Posebna poslastica na Alo! štandu Sajma knjiga bila je VIP astrološkinja Darka Cvetković koja je svim zainteresovanim odgovarala na blic pitanja iz oblasti zdravlja, sreće, ljubavi, posla. Ukoliko ste i vi radoznali da saznate šta vam je zapisano u zvezdama, pošaljite SMS poruku sadržine: DARKACV (razmak), datum, vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje. Poruku pošaljite na broj 1298. Cena poruke je 180 din  + pdv. Uvek možete kontaktirati profesionalne astrologe, numerologe i tarot tumače pozivom na broj 0906/400-094. Cena poziva je samo 100 din/min + pdv.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading