BLIŽI SE KRAJ Danas se završava 65. Međunarodni sajam knjiga: Poslednja šansa za željeni roman
Foto: Alo.rs

Hale na Sajmu knjiga su prepune posetilaca. Koliko su se ljubitelji pisanog štiva uželeli ove manifestacije, primetno je na svakom koraku.

Na štandu Alo! je i u petak bila gužva. Mnogi su kupovali hit knjigu Nede Ukraden „Zora je svanula“. Pažnju posetilaca je privukao književnik Ljubivoje Ršumović, a bilo je mnogo zainteresovanih za razgovor sa gošćama, astrološkinjom i nutricionistkinjom.

Nutricionistkinja Ana Todorović je davala savete o tome kako da smršaju na zdrav način, da ishranom ojačaju imunitet, a mnogi su je pitali kako da se ne ugoje za vreme predstojećih slava.

BLIŽI SE KRAJ Danas se završava 65. Međunarodni sajam knjiga: Poslednja šansa za željeni roman

Foto: Alo.rs

 

- Važni su redovni obroci. Obavezno doručkujte jer u suprotnom ćete popodne pojesti duplo više hrane nego inače. Večerajte najkasnije u osam uveče. Jedite voće, povrće i čorbastu hranu i svaki zalogaj dobro sažvaćite - savetovala je Ana.

Poznata astrološkinja Darka Cvetković je odgovarala na pitanja o zdravlju, ljubavi, poslu, a svi su komentarisali „da sve pogađa“. Bilo je i znatiželjnih u vezi s tim da li ćemo imati grejanje i dovoljno hrane na zimu.

- Evropska unija će imati probleme sa grejanjem, hranom, novcem. Srbija neće biti bez grejanja i hrane. Cene će malo da skaču, ali neće biti nestašica. Preguraćemo ovaj period kao i sve do sada, i sledeće godine će se normalno ići na odmore i letovanja - optimistično je rekla Darka.

Međunarodni sajam knjiga pod sloganom „Povratak napisanih“, koji je počeo 23. oktobra, biće zatvoren danas. U proteklih sedam dana predstavilo se oko 400 izlagača.

Ukoliko ste radoznali da saznate i vi šta vam je zapisano u zvezdama, pošaljite SMS poruku sadržine: DARKACV (razmak), datum, vreme i mesto rođenja i Vaše pitanje. Poruku pošaljite na broj 1298. Cena poruke je 180 din + pdv. Uvek možete kontaktirati profesionalne astrologe, numerologe i tarot tumače pozivom na broj 0906/400-094. Cena poziva je samo 100 din/min + pdv. 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading