PRVI PUT SILOVAO SA 10 GODINA! Manijak Igor Milošević: "Ako vidim strah, idem do kraja!"
Foto: Informer video/Printscreen

On priznaje da je prvi put silovao kad je imao samo deset godina i za to nije snosio nikakve posledice!

- Ušao sam tada kroz prozor jedne kuće, da kradem. Žena je spavala unutra i probudila se kada sam ušao u njenu sobu. Potegao sam nož i rekao joj da ćuti. Tada sam to uradio, silovao sam je... Za mene je to bio veliki uspeh! Osećao sam se slobodno! Radio sam u tim godinama razne stvari, policija me je slala u dom za nezbrinutu decu, a ja bih uvek pobegao i opet hteo da budem slobodan - priča Milošević, povezujući reč 'slobodan' sa pljačkama i silovanjem, zbog čega je utisak da Igor nije sasvim shvatio kakvo je zlo naneo ljudima i da se zapravo i ne kaje.

MONSTRUM GOVORI Igor Milošević, serijski silovatelj, otkrio traume iz detinjstva zbog kojih je zamrzeo žene

'Uzbuđivao me je strah kod žrtava!'

Na pitanje reportera "Informera" da li se kaje što je silovao žene i upropastio im živote, Igor Milošević kaže da mu to u tom trenutku nije bilo bitno, ali da se 'kasnije pokajao'.

IZBO SAM DVOJICU, DVAPUT PROBAO DA SE UBIJEM Silovatelj Igor Milošević progovorio o zatvorskim danima

- Strah kod tih žena i moja sloboda i uzbuđenje da mogu da radim šta hoću sa njima, zato sam to radio. Kajanje dolazi kasnije... Tada, dok napadam, nema kajanja, već samo hoću da ispunim svoje želje i da vidim njihovu nemoć. Ako me pita: 'Šta želiš?', ja izgubim želju, ali ako vidim strah, idem do kraja. Bilo je slučajeva da uđem u radnju, pokažem nož i tražim pare, a radnica mi zalepi šamar i ja kažem: 'Izvini' i izađem - rekao je Milošević.

NEMAM KAJANJE! Izjava serijskog silovatelja Igora Miloševića ledi krv u žilama (VIDEO)

 

Serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda na slobodi je od 20. septembra kada je odslužio i svoju poslednju kaznu od 15 godina.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen je 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji na Karaburmi.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading