IZBO SAM DVOJICU, DVAPUT PROBAO DA SE UBIJEM Silovatelj Igor Milošević progovorio o zatvorskim danima
Foto: Informer video/Printscreen

Iako senzacionalistički i, mnogi bi rekli, eksploitativan, ovaj intervju pruža uvid u dubine bolesnog uma kome nisu uspeli da pomognu ni zatvorski psihijatri.

Od 14. godine, kada je postao krivično odgovoran, pa sve do danas, Milošević je na slobodi proveo sve ukupno manje do tri meseca.

- Od 14. godine, pa narednih 30 godina proveo sam u maloletničkom zatvoru i po raznim zatvorima po Srbiji. Ukupno sam manje od tri meseca bio na slobodi i tada sam uvek želeo da budem 'slobodan'. Meni je u to vreme sistem dozvoljavao da budem 'slobodan', da silujem... - šokirao je Milošević svojim razmišljanjem.

Igor je, dok je bio u zatvoru, po sopstvenom priznanju, izbo dvojicu drugova.

MONSTRUM GOVORI Igor Milošević, serijski silovatelj, otkrio traume iz detinjstva zbog kojih je zamrzeo žene

- Prvi put sam se sa drugarom posvađao zbog mesta u TV sali i ubo sam ga nožem ispod rebra. Drugi put sam se sa drugom na Vaskrs tucao jajima i on me je pobedio, a ja sam ga ubo nožem kod srca, samo, srećom, plitko. Osuđivan sam za to, ali nikada nisam izdržao te kazne... U zatvoru sam dva puta pokušao i sebe da ubijem. Prvi put sam se isekao razbijenom keramičkom pločicom, a drugi put sam se nagutao lekova, ali nisam uspeo... - priča Milošević za "Informer", pa odmah nastavlja da šokira:

U zatvoru sam tražio da naručim lutku za seks, onu iz seks-šopa, ali nisu mi dali, navodno, iz bezbednosnih razloga, iako u zakonu nigde ne piše da se to ne sme! Poslednjih sedam godina sam bio sam u ćeliji, jer sam to tražio i dozvolili su mi...

Milošević napominje i da je 2015, tokom izdržavanja kazne, pristupio Jehovinim svedocima.

- Oni su mi prvi dali izbor u životu, nisu mi govorili: 'Radi ovo, radi ono...' Učili su me o Bibliji. Dve i po-tri godine posećivali su me svake nedelje, ali ja sada više nisam Jehovin svedok. Kršten sam u Crkvi Svetog Marka i pravoslavac sam... U zatvoru sam dosta igrao šah i tri puta sam bio šampion, dobio sam i medalje...

NEMAM KAJANJE! Izjava serijskog silovatelja Igora Miloševića ledi krv u žilama (VIDEO)

Podsećamo, serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda na slobodi je od 20. septembra kada je odslužio i svoju poslednju kaznu od 15 godina.

Nakon serijskih napada 2007. godine policija je krenula u potragu za njim koja je trajala 4 dana. Uhapšen je 20. septembra oko 19:30 časova na Adi Huji na Karaburmi.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading