MIROVIĆ: U toku radovi na izgradnji novog trga u Šajkašu, sledeće godine sveobuhvatna rekonstrukcija ambulante (FOTO)
Pokrajinska vlada Vojvodine

U okviru ambulante u Šajkašu, pored opšte medicine, postoji i pedijatarija, stomatologija, ginekologija i laboratorijske usluge, a na godišnjem nivou obavi se između 18.000 i 20.000 pregleda.

- Šajkaš je jedno od centralnih mesta naše stare slave – Šajkaške oblasti – i zbog toga, ali i zbog velikih potencijala koje ovo mesto ima, sa mnogo više energije i finansijskih sredstava moramo da se odužimo za sve ono što je narod ovog kraja ulagao minulih vekova u našu državu - izjavio je Mirović.

U narednih nekoliko nedelja, kako je najavio predsednik Mirović, nakon što su otklonjeni proceduralni problemi, počeće radovi i na rekonstrukciji vrtića u Šajkašu.

- Pre desetak dana završena je rekonstrukcija ulica u svim naseljenim mestima u titelskoj opštini, vredna 100 miliona dinara, a taj posao nastaviće se i naredne godine. Napravili smo jasan plan i i predano ćemo raditi kako bismo u svim segmentima uredili uslove života u Šajkašu na najbolji mogući način - naveo je predsednik Pokrajinske vlade.

Dva hitna upozorenja RHMZ-a! - Alo.rs

- Šajkaš, kao jedno od najprosperitetnijih sela u Vojvodini, sa 4.800 stanovnika, ima potrebu za novim multifunkcionalnim trgom, koji će pružiti mogućnost za održavanje brojnih događaja. Zahvaljujući Pokrajinskoj vladi Šajkaš će postati još bolje i sigurnije mesto za život - izjavio je predsednik Opštine Titel Dragan Božić, istakavši da ovo naseljeno mesto ima priliv stanovnika što dovoljno govori o njegovim potencijalima.

Događaju je prisustvovao i potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading