ZONA STRAHA! SILOVATELJ SE SMUCA NA RELACIJI CENTAR - BORČA! Građani iz časa u čas preko društvenih mreža obaveštavaju o kretanju serijskog manijaka
alo/instagram

Na društvenim mrežama sve je više objava na kojim je sve mestima u Beogradu viđen serijski silovatelj Igor Milošević koji je pre šest dana pušten iz zatvora nakon što je odslužio poslednju kaznu od 15 godina.

Ljudi u srpskoj prestonici paniče s razlogom, mnogi uz komentar da je bolje biti na oprezu.

Prva fotografija, uz upozorenje da se Milošević od hapšenja 2007. do danas fizički promenio i sada izgleda ovako, slikana je kod Crkve Svetog Marka u Beogradu. Nakon toga su usledili snimci i fotografije sa brojnih lokacija, od centralnih gradskih ulica, sve do Borče i Krnjače.

U subotu je primećen na nekoliko različitih lokacija, a na videu objavljenom na Instagram stranici Serbialive, snimljen je kako sedi ispred jednog lanca prodavnica u Ulici Jovice Vasiljevića u naselju Krnjača.

Juče ujutru oko 9 sati primećen je blizu Bajlonijeve pijace na Dorćolu, a već oko 10 sati građani su ga snimili kod Banije, na uglu Bulevara despota Stefana i Ulice cara Dušana.

Građani, koji su napravili svojevrsni sistem dojavljivanja u želji da ne dozvole da Milošević ponovi svoja užasna dela, objavili su da je viđen i kod Pionirskog parka, u Dalmatinskoj ulici...

ZONA STRAHA! SILOVATELJ SE SMUCA NA RELACIJI CENTAR - BORČA! Građani iz časa u čas preko društvenih mreža obaveštavaju o kretanju serijskog manijaka

Alo!

Na snimcima se vidi da Milošević danima nosi istu garderobu - tamnu jaknu sa crveno-belim štraftama na rukavima, crvenu duksericu sa kapuljačom i široke farmerice od teksasa u tamnoj boji.

Inače, Milošević živi kao skitnica, spava po podrumima i haustorima, a demantovana je informacija koja je kružila društvenim mrežama da se zaposlio kao taksista.

Ono što je poznato je da on nema kod sebe nikakva dokumenta, pa ni vozačku dozvolu, ali nema ni novca. Zbog toga neki smatraju da je samo pitanje trenutka kada će nekoga opljačkati, a čak i stručnjaci koji su davali izjave medijima ovih dana, slažu se s tim da je reč o bolesnoj osobi i da se može očekivati da će ponoviti svoja gnusna dela. Zbog toga građani na društvenim mrežama pozivaju žene na oprez.

Da podsetimo, serijski silovatelj Igor Milošević (44) iz Beograda izašao je na slobodu nakon što je odslužio 15 godina robije zbog silovanja i razbojništava koje je izvršio u septembru 2007. godine.

On je prvi put silovao kad je imao samo 14 godina, a svaki put je napadao nove žrtve ubrzo nakon što bi se našao na slobodi. Do sada je proveo ukupno tri decenije u zatvoru.

Pratite nas na Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ivan

29.09.2022 11:08

Beda i jad Srbije ! Bolje da su ga zadrzali u bolnici ako covek kaze da nije za napolje nego sto su ga pustili da bude opasan i za sebe i za drugog ! Jos samo da nam kazete sta jede za dorucak i u kojoj pekari pa da mu neko sipa otrov ! Katastrofa !