TEŠKA SRAMOTA NA SRPSKOJ SVADBI Svatovi ostali gladni, pa im bahati mladenci na kraju tražili još jednu stvar
Pixbay

Zloglasna svadba o kojoj se pričalo na društvenoj mreži Redit, zahvaljujući ispovesti jedne od gošći koja joj je prisustvovala, izazvala je šok kod svih koji su ovu priču čuli.

Venčanje je bilo predivno, sve dok gosti nisu počeli da traže još hrane, jer porcije koju su dobili su bile poput onih za decu.

Oni su izbor i količinu hrane sveli na minimum jer, naravno, nisu imali novca, tako da su neki gosti ostali gladni“, napisala je ona.

Ali to nije sve jer najšokantniji podatak tek sledi – ona i devetoro drugih gostiju od mladenaca su dobili zadatak da operu sudove posle slavlja!

Sasvim razumljivo, ljudi su šokirani ovom pričom i jednostavno ne mogu da poveruju da su mladenci od gostiju tražili takvu uslugu.

„Ne znam kako im nije bilo glupo da to traže od gostiju“, komentar je jedne žene, dok je druga dodala da nikada ne bi pristala na tako nešto, po cenu da se mladenci naljute.

Žena koje je bila gošća na ovoj svadbi otkrila je i da su se mladenci razveli posle tri godine braka, zbog finansijskih problema i dugova.

Zapratite nas i na Telegramu!

Komentari (1)

Loading
Ban

25.09.2022 09:26

Na svadbu se nikada ne ide praznog stomaka!