PEFKOHORI PUN SRBA U SEPTEMBRU Poskidali se kao da je sredina jula, pa požurili na plaže
Printscreen

U ovo doba godine, ta slika je nešto drugačija, gotovo primamljivija.

Uprkos tome što smo kalendarski već ušli u jesen, ovo doba godine nekolicini turista najviše prija.

Toplo more, sunce koje i dalje greje, ali ne onako nemilosrdno kao u julu i avgustu, nebo bez ijednog oblačka, odustvo gužve, ali i upola jeftiniji aranžmani nego u jeku sezone, namamili su srpske turiste da se u omiljenom grčkom letovalištu zadrže i pred sam kraj septembra.

Zato su požurili da iskoriste lepo vreme i poslednje "letnje" zrake sunca da navuku kupaće kostime i provedu neko vreme opuštajući se na plaži, a oni malo hrabriji odvažili su se da se i okupaju u moru, kao da već za nekoliko dana neće nastupiti oktobar mesec.

Sa druge strane, slobodna ležaljka ili sto u restoranu, bili su samo misaone imenice tokom prethodnih meseci, a oni koji se trenutno nalaze u Pefkohoriju mogu da potvrde da je situacija sada nešto drugačija, što je omogućilo i bržu uslugu.

Ipak, kako je odlazak na letovanje na sever Grčke u ovo doba godine, zbog neizvesnih vremenskih uslova, rizik koji mnogi ne mogu da priušte sebi, kako ne bi godišnji odmor proveli u hotelskoj sobi, užitak je rezervisan samo za nahrabrije i najoptimističnije turiste.

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading