ŠTA SU TARABIĆI REKLI O RATU U UKRAJINI Građani Srbije o strahu od nuklearnog udara i drevnom proročanstvu
Printscreen

Na čuvenoj planini proroka kažu da ratne zime neće biti, jer su Tarabići u svojim knjigama davno predskazali ishod ove svetske krize.

- Kod nas, u Srbiji, ratova neće biti, postoji mogućnost da ratuju druge zemlje preko nas. Tarabići su rekli da će biti plamena u Ukrajini ja do tada nisam ni znao da ona postoji, pa se u knjizi nastavlja da će se vatra proširiti na više delova,a kao što vidimo došlo je to vreme gde će narod biti nezadovoljan izaćiće na ulice i zavladaće boleština, a to je kuga. Nema tu mnogo priče, zapisano je pre više od 200 godina da Rusija postaje najveća svetska sila - kazao je Obrad Mirković iz Kremana, sela proroka.

Ipak njihovo mišljenje ne dele građani Požege i Čačka, koji i te kako strahuju od razvoja ratne situacije u Rusiji i Ukrajini. Najviše se plaše atomskog udara.

- Mislio sam da ova kriza neće trajati dugo, sada se već plašim da ne bude još gore. Ako aktiviraju i bace atomsku bombu bićemo svi sravnjeni sa zemljom. Bojimo se mogućeg smaka sveta, čim prete najjačim oružjem. Ovo je propast. Ako Rusija ne obustavi vojne operacije nad Ukrajinom, odosmo u propast i mi i ceo svet. NATO podržava one koji su krivi, mislim na Ukrajince - kazao je za RINU, Slobodan Vasilijević iz sela Ljubić kod Čačka. Slično mišljenje dele građani Požege, naročito stariji koji su ratno stanje već prošli.

- Na svojoj koži smo već dobro osetili kako izgleda kad strahujete za svoj i živote svojih najmilijih. Da li će biti mobilisani i poslati u rat. Bilo ne ponovilo se. Svaki dan slušamo vesti i sve se nadamo da će se konačno ljudi urazumiti i prestati sa ovim krvoprolićem i stradanjem - kažu u Požegi.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading