OSVANULA NEOBIČNA UMRLICA U SRBIJI! Ožalošćeni građani Čačka oprostili se od preminule engleske kraljice (FOTO)
Foto: RINA

"Običaj nam je da uprvo na tim stubovima vidimo ko je napustio ovaj svet, a ovo što smo videli jutros nas je poprilično iznenadilo. Jer, najverovatnije je u pitanju šala pojedinaca, a mislim da smrt nije nešto sa čim se treba šaliti, kaže Čačanka  na autobuskom stajalištu u čijoj neposrednoj blizini je zalepljena umrlica kraljici Elizabeti.

OSVANULA NEOBIČNA UMRLICA U SRBIJI! Ožalošćeni građani Čačka oprostili se od preminule engleske kraljice (FOTO)

Foto: RINA

 

Osim dobro poznatih informacija o datumu rođenja i smrti,fotografije kao i datuma sahrane na kraju ove neobične umrlice stoji da su ožalošćeni "Čačani, poštovaoci lika i dela potonje kraljice".

"Meni je ovo potpuno razumljivo. Verovatno su to pojedinci koji prate život kraljevske porodice. Možda ih je vest o kraljičinoj smrti zaista rastužila i želeli su da joj požele poslednje zbogom", kaže drugi žitelj grada na Moravi.

I dok se nekima čini kao prilično glup potez, drugima kao zanimljiva šala, jedno je sigurno. Meštani Čačka, grada za koji potonja kraljica verovatno nikada nije čula, na večni počinak ispratili su je, baš onako kako i dolikuje.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vule

16.09.2022 11:38

Zašto je neobična? Njeno kraljevsko visočanstvo uživalo je veliki ugled i ima brojne poštovaoce, i sam sam jedan od njih. Kada sam bio pri diplomatskoj misiji imao sam izuzetnu čast i privilegiju da je upoznam. Bila je to izuzetna žena, neverovatno obrazovana, harizmatična i duhovita. Sana činjenica da je služila svojoj zemlji više od 70 godina je za svako divljenje i poštovanje. Bože čuvaj kraljicu!