ALO! MISS LETA 2022! Održan kasting za izbor polufinalistkinja, glasanje počinje sutra, a evo i koja je procedura
Alo

Već drugi put zaredom dnevne novine Alo! organizuju izbor za Miss leta. U našu redakciju pristiglo je oko tri stotine prijava, a urednički tim odabrao je devojke koje su ušle u četvrtfinale i koje su bile pozvane na kasting.

Oko stotinak lepotica prošetalo je našom redakcijom, a pred stručnim žirijem bio je težak zadatak da odabere 35 polufinalistkinja. Osim lepote, ocenjivali smo obrazovanje, hobije, interesovanja - jednom rečju, svestranost.

Od srede, 7. septembra, čitaoci će moći da glasaju za neku od 35 devojaka, slanjem SMS poruka. Način na koji se glasa biće jasno opisan pored fotografija polufinalistkinja. Broj poruka sa jednog telefona biće neograničen, a jedna osoba će moći da glasa i za više kandidatkinja.

Dvadeset devojaka koje budu dobile najviše glasova ući će u finale, koje će biti održano 21. septembra na beogradskom splavu „Freestyler“. Njihova imena biće objavljena pred samo finale, a glasanje će moći da se nastavi i devojka koja dobije najviše glasova dobiće titulu Miss publike. Ukoliko i žiri bude odabrao da Miss leta bude upravo ta devojka, ona će poneti duplu titulu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading