ŠTA SVE VUČEVIĆ OSTAVLJA U NASLEĐE NOVOSAĐANIMA Tokom decenije sa njim na čelu, Novi Sad od sumorne prestonice sa propalom privredom transformisan u poželjan investicioni centar!
Nsuzivo.rs

Sasvim je sigurno da su Novi Sad koji je zatekao, krcat nasleđenim problemima, sa rekordnim brojem nezaposlenih i privrednom na izdisaju i ovaj uređeni grad i poželjna investiciona destinacija koji gradonačelnik Miloš Vućević ostavlja danas posle tri mandata kako svom nasledniku tako i svojim sugrađađanima, po malo čemu slični.

Pozicionirao grad visoko na mapi evropskih gradova

Brojni infrastrukturni projekti, podsticanje preduzetništva, profilisanje grada kao centra za IT i sofisticirane tehnologije, zaštita životne sredine, briga o najmlađima i pronatalitetna politika, ulaganje u ekološke projekte, pozicioniranje Novog Sada visoko na mapi evropskih gradova, samo su neke stvari koje su obeležile njegovo upravljnje vojvođanskom prestonicom od 2012. godina do danas.

Čak 29. krupnih investicija i 11.500 novih radnih mesta, samo za dve godine strani investitori uložili milione

U proteklih desetak godina se u Novi Sad slilo čak 29 krupnih investicija, što je rezultiralo otvaranjem novih 11.500 radnih mesta. U protekle dve godine strani investitori su potpisali sporazume o ulaganju i uložili čak 262,9 miliona evra.

ŠTA SVE VUČEVIĆ OSTAVLJA U NASLEĐE NOVOSAĐANIMA Tokom decenije sa njim na čelu, Novi Sad od sumorne prestonice sa propalom privredom transformisan u poželjan investicioni centar!

Nsuzivo.rs

 

Ulaganja Nemačkog kontinentala uvećaće BDP za dva odsto, nezapslenost pala za 54 odsto

Nidek, Kontinental i Beri Kalebo. O veličini i efektima samih investicija svedoči činjenica da će ova poslednja, Kontinentalova, prema procenama sama da uveća BDP Srbije za više od 2 odsto. U Novom Sadu posluju i druge kompanije svetskog kalibra- Šnajder elektrik, Aptiv, Lir…

Rezultat toga izmđu ostaalog bio je i povećanje boja zaposlenih, a koje su razmere najbolje pokazuju brojke: U Novom Sadu je od 2012. do 2019. godine nezaposlenost pala za 54 odsto, tj. sa 29,8 na 13,9 hiljada nezaposlenih.

IT industrija bum - sicilijumska dolina regiona

Novi Sad se, tokom prethodnih deset godina, pored ekonomskih uspeha, smanjenja nezaposlenosti, dolaska brojnih investicija, izgradnje fabrika, infrastrukturnih projekata i otvaranja novih radnih mesta, posebno istakao u razvoju privredne grane karakteristične za visoko kvalifikovanu radnu snagu – IT industrije.

Novi Sad se sve češće naziva domaćom “Silicijumskom dolinom”. U poslednjih 10 godina isprofilisao se kao regionalni IT centar, kao grad budućnosti, grad najnaprednijih, najsofisticiranijih, najmodernijih tehnologija, centar gejming i IT industrije.

U projekte zaštite životne sredine uloćeno preko 2.5 milijardi dinara, preko 100km biciklističkih staza

U poslednjoj deceniji u zaštitu životne sredine u Novom Sadu uloženo je fascinantnih 2,5 milijarde dinara. Ovim gradom voze se eko autobusi i bicikli, grade se biciklističke staze, ozelenjavaju parkovi, a otpad se kompostrira.

Novi Sad je prvi grad u Srbiji koji u javnom prevozu ima više ekološko prihvatljivih vozila koja idu na struju, pri čemu je već sada polovina voznog parka koji ide na gas. Kako bi Novosađani udisali što kvalitetniji vazduh, cilj je da se i gradski vozni park osavremeni ekološki modernijim vozilima. Novi Sad ima skoro 100 kilometra biciklističkih staza, i čak 40.000 biciklista.

Novi Sad dobio jedan od najopremljenijih domova zdravlja

Zdravstveni sistem u Vojvodini znatno je osnažen proteklih godina, jer su neki od objekata – bolnice i domovi zdravlja važni za građane Pokrajine, tek posle pola veka rekonstruisani.

Tako je Klinički centra Vojvodina rekonstruisan posle više od jednog veka od izgradnje. Rekonstrukcija Klinike za neurohirurgiju, Klinike za vaskularnu i endovaskularnu hirurgiju i Klinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola, Klinike za interne bolesti Kliničkog centra Vojvodine završena je. Istovremeno, krajem 2020. godine otpočeli su radovi na lamelama B i C Ugrentno-dijagnostičkog centra KCV. A Novi Sad je dobio jedan o najbolje oprenljenih domova zdravlja.

Među najvažnijim projektima u oblasti zdravstva Vojvodine, svakako je izgradnja bolnice-kovid centra u Novom Sadu na Mišeluku.

Na inicijativu Vučevića već četvrta godina za redom besplatni vrtići i udžbenici za prvake

Novi Sad već dve godine obezbeđuje srdstva za otpuno besplatan boravak za više od 17.000 dece u vrtićima, a subvencioniše privatne vrtiće za više od 3.000 mališana. Otišlo se i korak dalje- u potpunosti su ukinute liste čekanja, pa oko 600 porodica dobija mogućnost da decu iz privatnih vrtića prebaci u državne. Briga za decu i mlade ono je što, između ostalog, kandiduje Novi Sad za jedan od gradova koji su najpoželjniji za život i stvaranje porodice.

Primera radi, u Novom Sadu je od 2012. do novembra 2021. izgrađeno 34.573 kvadrata vrtića i školskog prostora. To je prostor veličine šest Radničkih univerziteta. Takođe, uključen u borbu za natalitet, Novi Sad finansira četvrti pokušaj vantelesne oplodnje, tako što se do 320.000 dinara izdvaja po korisnici.

Novi Sad je na inicijativu gradonačelnika Miloša Vučevića i ove godine po četvrti put obezbedio besplatne udžbenike za sve đake prvake.

Urbanistički san - počeka gradnja četvrtog mosta posle 60 godina

Novosađani dobijaju arhitektonski biser na Dunavu i moderni simbol Novog Sada na koji se čekalo 60 godina. Presudnu reč za gradnju dala je struka oceenoom da tri mosta Novom Sadu nisu dovoljna, te da će mu četvrti doneti rasterećenje i povezati Srem sa Bačkom!

Ovaj savremeni most sa tri pilona, biće izgrađen u produžetku Bulevara Evrope, a procena je da će taj projekat biti završen do 2024. godine.

Prestižna titula Evropske prestonice mladih

Novi Sad ponosno je nosio titulu Evropske prestonice mladih tokom 2019. (OPENS) koju je pre nekoliko dana predao sledećem gradu. Možda najvažniji faktor za dobijanje titule Omladinske prestonice Evrope jeste činjenica da je Novi Sad svojevrstan pionir omladinske politike. Predstavlja prvi grad u Vojvodini koji je kreirao lokalni akcioni plan politike za mlade, uslađen sa ciljevima održivog razvoja

Prvi grad van EU koji je dobio titulu Evropske prestonice kulture

Novi Sad je prvi grad van EU koji je proglašen za Evropsku prestonicu kulture za 2022. godinu. Jedinstvena i prestižna titula, smatra se jednim od najvećih evropskih priznanja, svedoči o velikom uspehu Novog Sada. Realizacijom ovog važnog projekta Novi Sad je dodatno potvrdio svoju međunarodnu reputaciju svrstavajući se rame uz rame sa evropskim metropolama kulture. Takođe, Novi Sad je prvi put u istoriji dobio Koncertnu dvoranu, Dom muzičke i baletske škole. Usvojena je petogodišnja strategija razvoja kultiure u koju je uključeno 33 ustanove kulture, a za dosadašni rad Fondacije, stigla su i priznanja.

 

 

I ovo su samo ključne stvari koje je MIloš Vučević, jedini gradonačelnik koji je tri puta uzastopno biran na ov funkciju, što je jedinstven slučaj u Srpskoj Atini.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (117)

Loading
Krstinja

29.08.2022 12:16

Sigurno ga Vučić ne bi držao u svom timu da nema veliki potencijal. KAo i svi njegovi izbori, kvalitetan i vredan čovek!

stevo

29.08.2022 12:28

Vucevic je neko ko se dokazao radom,trudom i borbenoscu za sve ove godine

sasa

29.08.2022 12:29

Vucevic je odgovoran,sposoban covek i zasluzeno ce biti i deo nove Vlade

Robi

29.08.2022 12:30

Nece ni malo biti nasledniku Vucevica na mestu gradonacelnika Novog Sada!! Svaki grad u Srbiji bi poyeleo da ima ovakve reyultate, kakve ima Novi Sad u vreme gradonacelnika Vucevica!!

Zarep

29.08.2022 12:31

Jako mnogo toga ostavlja Vucevic Novom Sadu

stevo

29.08.2022 12:31

Vucevic je odgovoran,sposoban covek i zasluzeno ce biti i deo nove Vlade

stefan

29.08.2022 12:32

Noci Sad je preporod doziveo dolaskom MIlosa Vucevica na mesto gradonacelnika

Mišel

29.08.2022 12:33

Zaista je impresivan niz ostvarenih projekata u Novom Sadu, za koje je najzasluzniji gradonacelnik Milos Vucevic! Njegovom nasledniku treba pozeleti mnogo srece i dobro sklopljenih kockica, da nastavi tamo gde je Milos Vucevic stao...

Patak

29.08.2022 12:33

Marljiv,vredan,borben.To je ono sto karakterise gospodina Vucevica

Pavlovic

29.08.2022 12:35

Novi Sad danas i pre 10 godina,ogromna razlika.Odgovorna politika sadasnje vlasti na celu sa Vucevicem je izdigla N.Sad,rame u rame sa svetskim metropolama

Dzo

29.08.2022 12:36

Milos Vucevic je pokazao da se zalagenjem i upornoscu mogu ostvariti mnogi ciljevi! Novi Sad je za vreme njegove vlasti postao metropola, koja je prepoznatljiva i pozeljna kako za investitore, tako i za brojne turiste iz celog sveta!

stefan

29.08.2022 12:37

Noci Sad je preporod doziveo dolaskom MIlosa Vucevica na mesto gradonacelnika

Cvetkovic

29.08.2022 12:37

Mnogo je uradio, mnogo izgradio, Novi Sad podigao na jedan visi nivo, privukao veliki broj stranih investitora, smanjio nezaposlenost, podigao standard zivota novosadjana

Zarko

29.08.2022 12:52

Dolaskom SNS i Vucevica na celo Novoga Sada grad je procvetao

Popov

29.08.2022 12:55

Vucevic je doveo do toga da Novi Sad bude evropska prestonica kulture

Popovic

29.08.2022 12:57

Mnogo toga dobroga ostaje Novosadjanima posle Vucevica na mestu gradonacelnika

Marko

29.08.2022 13:05

Novi Sad danas je uredjen i dosta napredniji grad

Nikola

29.08.2022 13:05

Novi Sad je doživeo procvat od kako je gradonačelnik Miloš Vučević, tačno nisam mogla da gledam onog Boru Solunca, jednog prevaranta i mafijaša novosadskog

Pavle

29.08.2022 13:06

Privreda Novog sada i Novi Sad su procvetali od kako je gospodin Miloš Vučević na čelu

Marijana

29.08.2022 13:06

Sve je vise investicija i za Novi Sad i uopste za Srbiju

Mirko

29.08.2022 13:17

Sve se vise unapredjuje zivotni standard gradjana

Mirko

29.08.2022 13:18

SNS vodi odgovornu i posvecenu politiku

Milan

29.08.2022 13:18

Vukčević je transformisao Novi Sad u moderan i uspešan grad

Petar

29.08.2022 13:18

Srbija ekonomski sve jaca zahvaljujuci posvecenosti i marljivosti sadasnje vlasti

Branislv L

29.08.2022 13:40

Miloša treba prvo upoznati kao čovjeka a onda govoriti o njegovim delima jer te dve stvari su povezane.Mi koji smo imali čast da radimo u njegovom timu dobro znamo šta je taj čovjek uradio za svoj grad i svojuSrbiju, i zato smo danas ponosni što ga vidimo među elitom koja će nas voditi ,u možda, najtežem istorijskom trenutku.E,baš takav jedan Miloš je neophodna karika u tom timu, i ubeđen sam da će pobediti ,naravno, i dalje uz našu svesrdnu podršku i pomoć.

Milan

29.08.2022 13:41

Kapa dole za rad gradonačelnika Vučevića.

Dejan

29.08.2022 13:44

Tokom mandata Miloša Vučevića na mestu gradonačelnika Novog Sada, u ovom gradu su otvorene brojne fabrike u kojima je zaposlenje našao ogroman broj Novosađana, što je doprinelo rastu životnog standarda.

Lazar

29.08.2022 13:47

Kada je došao na mesto gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević je zatekao grad razorene privrede. Za vreme svog mandata on je stvorio izuzetnu poslovnu atmosferu u gradu, koja je privukla brojne investitore. Zahvaljujući otvaranju većeg broja fabrika tokom poslednjih nekoliko godina, Novi Sad je danas motor razvoja celokupne srpske privrede.

Boban

29.08.2022 13:48

Samo nerealni i pokvareni ljudi neće priznati što činjenice definitivno govore, a to je da je Novi Sad sada potpuno drugi grad u odnosu na period od pre 10 godina kad su na njenom čelu bili "žuti". Vučević je odličan i sposoban čovek i siguran sam da će i u novoj vladi dati svoj veliki doprinos kako bi svi bolje živeli.

Marija

29.08.2022 13:49

Vučevic ima znanje, koje je mnogo doprinelo razvoju i napretku Novog Sada.

Željko

29.08.2022 13:55

Dok MIloš Vučević nije došao na čelo Novog Sada, u ovom gradu privreda gotovo nije ni postojala a nezaposlenost je bila na rekordnom nivou. Danas je situacija totalno drugačija: Novi Sad je pošeljno mesto za investicije, koje svake godine privlači sve više investitora, koji donose nova radna mesta za Novosađane.

Mile

29.08.2022 13:56

Njegov rad i trud se vidi na svakom koraku u Novom Sadu.

Saša

29.08.2022 13:57

Zahvaljujući Vučeviću Novi Sad je danas poželjno mesto za investicije u koje investitori ulažu milione, a nezaposlenost u gradu je na istorijskom minimumu.

Milan

29.08.2022 13:59

Verujem da će svojim znanjem i sposobnošću, svojom odgovornošću i vrednoćom, Miloš Vučević doprineti uspešnom radu buduće vlade, kao što je Novi Sad postavio na put uspeha.

Veso S

29.08.2022 14:23

stevo: Neće Vučić nikog podržati ako taj nema ostvarene dobre rezultate.

Veso S

29.08.2022 14:26

Zarep: Verujem da je toga svestan i negov naslednik i da će se truditi da nastavi sa dobrim rezultatima.

Milica

29.08.2022 14:27

Između Beograda i Novog Sada sada nema razlike u životnom standardu.

Zeljko

29.08.2022 14:28

Vučević je najbolji gradonačelnik kog je Novi Sad ikad imao.

Romanija

29.08.2022 14:29

stefan: Dok je Pajtić vedrio i oblačio u Novom Sad grad je bio dove na najniže grane. Sada je to grad za svako poštovanje.

Mario

29.08.2022 14:30

Iza Vučevića ostaje mnogo uspeha i dobrih rezultata.

Miro Đ

29.08.2022 14:30

Sigurno će Vučević opravdati poverenje koje mu je ukazao predsednik Vučić.

Goksi

29.08.2022 14:31

Vučević je zaslužio veću poziciju u Vladi Srbij i verujem da će opravdati poverenje.

Joxa

29.08.2022 14:31

Vučević je jedan od najboljih političara kog Srpska napredna stranka ima i jedan od najboljih ljudi.

Daki91

29.08.2022 14:32

SNS ima kvalitetne i ozbiljne ljude u svojim redovima, a Vučević je među najboljima.

Vesna

29.08.2022 14:34

Vučević je zajedno sa svojim timom preporodio Novi Sad u koji svi rado dolaze da žive, investiraju, ali i turistički.

Sale

29.08.2022 14:41

Rezultati i dela sve govore, a Vučević će dati maksimalni doprinos u daljem razvoju Srbije sa pozicije u novoj vladi.

Milica

29.08.2022 14:43

Vučević je mnogo dobrog učinio za Novi Sad i njegove žitelje !Zaslužuje sve pohvale!

Renata

29.08.2022 14:46

Naslednika Vučevića u Novom Sadu čeka velika obaveza i odgovornost da nastavi tamo gde je on stao i doprinese daljem razvoju i jačanju srpske Atine.

Aco

29.08.2022 14:46

Napredak koji je Vučić sa SNS-om donio je vidljiv na svakom koraku u Srbiji pa i u NS-u. To ne vidi samo onaj ko svesno ne želi da vidi boljitak.

Danica

29.08.2022 14:52

Vučević je pozitivan primer kako treba da se ponaša jedan gradonačelnik ,jer svojom odgovornom politikom i savesnim radom daje doprinos sveukupnom razvoju zemlje!

Taca

29.08.2022 14:57

Milos Vucevic je preporodio Novi Sad i to je cinjenica.

Sani

29.08.2022 14:59

Milos Vucevic je covek sa ogromnim potencijalom i jasnom vizijom.

Vanjka

29.08.2022 15:00

Ocigledno je da je Vucevic covek sa jasnom vizijom.

Jasmina

29.08.2022 15:01

Vucevic je covek koji se svim silama izborio da unapredi i ulepsa Novi Sad.

Novak

29.08.2022 15:02

Novosadjani su zaista prezadovoljni radom i zalaganjem Milosa Vucevica.

Strelac

29.08.2022 15:14

Vucevic je zaista mnogo ucinio za Novi sad i neizmerno mu hvala na tome.

Masintata

29.08.2022 15:15

Nadamo se da ce i Vucevicev naslednik podjednako dobro raditi svoj posao.

Vukasin12

29.08.2022 15:17

Novosadjani mogu biti ponosni na svog dosadasnjeg gradonacelnika.

Shomy

29.08.2022 15:18

Vucevic je mnogo ucinio za Novi Sad za vreme svog mandata, tako da su mu Novosadjani neizmerno zahvalni

Vukasin12

29.08.2022 15:20

Hvala Vucevicu na svom dosadasnjem zalaganju i radu.

Lela

29.08.2022 15:22

Miloš Vućević je gradonačelnik koji samo može da se poželi.Vredan,fleksibilan,sposoban.

Nadja

29.08.2022 15:59

Vučević je jedan u nizu vrednih ljudi iz redova SNSa

Emili

29.08.2022 16:48

Miloš je neko ko je svojom sposobnošću mnogo rezultata ostavio iza sebe.Sasvim zasluženo i ima poverenje kod Vučića.

Maja

29.08.2022 16:52

Vucevic je od Novog Sada napravio tzv Srpsku Atinu.

Sava

29.08.2022 16:55

Uz sadašnju vlast je napredovao svaki grad u Srbiji.

Milan

29.08.2022 16:56

Sadašnja vlast daje sve od sebe da pomogne svakom gradu podjednako.

Helena

29.08.2022 17:10

Građani Novog Sada su veoma ponosni na svoj grad.

Nemanja

29.08.2022 17:10

Novi Sad se mnogo izgradio poslednjih godina. Bravo.

koko

29.08.2022 17:44

Verujem da ce Novi Sad nastaviti da se razvija,Vucevicu srecno na novoj funkciji!

darko

29.08.2022 17:55

Miloš vučević je pokazao kako se uspešno vodi grad.

ogi

29.08.2022 17:55

Vucevic ce dati svoj maksimum na novom poslu,nema sumnje da ce opravdati predsednikovo poverenje!

Marko

29.08.2022 17:57

Zahvljujući Vučeviću Novi Sad se izgradio i razvio u velegrad.

Sanja

29.08.2022 17:57

Miloš Vučević unapredio je Novi sad u svim segmentima. Zahvaljujući njemu taj grad je proglašen evropskom prestonicom kulture za 2022. godinu. Svaka čast i sve čestitke.

dejan

29.08.2022 17:58

Miloš Vučević je uspešno vodio Novi Sad. Zahvaljujući njemu Novi Sad je postao grad vredan divljenja.

milan

29.08.2022 17:59

Vučević je uspešno vodio grad sigurno će se uspešno pokazati i u novoj vladi.

marija

29.08.2022 18:01

Miloš Vučević se pokazao kao uspešan gradonačelnik. Sigurno će jednako uspešan biti u novoj vladi.

Pavle

29.08.2022 18:10

Pred novim gradonacelnikom Novog Sada je veliki zadatak da nastavi tamo gde je Vucevic stao.

Miki

29.08.2022 18:31

Vucevic moze da bude ponosan na sve sto je uradio za svoj grad i za svoje novosadjane!

tasa

29.08.2022 18:34

Sve zasluge za preporodjeni Novi Sad idu Milosu Vucevicu i njegovom timu!

Dada

29.08.2022 19:24

Dolaskom Vucevica u Novi Sad grad je procvetao.

Ena

29.08.2022 19:27

Posle Vucevica ostaje mnogo toga dobrog.

Ina

29.08.2022 19:29

Od kako je Vucevic gradonacelnik Novog Sada pre svega je procvetala privreda, a i onda sve ostalo.

Jeca

29.08.2022 19:31

Vucevic vodi odgovornu i posvecenu politiku i zato je Novi Sad samo isao ka napretku.

Tina

29.08.2022 19:33

Nikada predsednik Vucic nece nikog podrzati ako taj nema ostvarene rezultate.

Bane

29.08.2022 19:33

Vucevic svakim danom dokazuje koliko voli svoju zemlju i zeli da ona napreduje

Rade

29.08.2022 19:34

Novi Sad je ponosan na svog gradonacelnika i rezultate koje je postigao

Danilo

29.08.2022 19:35

Ocigledna je razlika kada je u pitanju NS od kako je Vucevic gradonacelnik

roki

29.08.2022 19:35

U Vucicevom timu su vredni i pametni ljudi koji ulazu u nasu zemlju

hana

29.08.2022 20:03

Kapa dole Vucevicu za sve ono sto je uradio za Novi sad,rezultati i poverenje novosadjana dovoljno govore!

Todor

29.08.2022 20:18

Zahvaljujuci Milosu Novi Sad je postao prava metropola.

Maja

29.08.2022 20:24

Za novog gradonacelnika bce tezak zadatak da nastavi rad Vucevca.

Teo

29.08.2022 21:49

Investicije su Novi Sad preporodile, taj grad opet sa ponosom nosi ime Srpska Atina.

Iv

29.08.2022 21:51

Vučević je zaista odgovoran i savestan i bori se za bolji svoj Novi Sad.

Iv

29.08.2022 21:52

Kada se posao obavlja odgovorno, onda je i rezultat očigledan.

Iv

29.08.2022 21:56

Vučević je apsolutno zaslužio da bude deo nove vlade i verujem da će opravdati ukazano poverenje.

Iva

29.08.2022 21:57

Verujem da će Vučević i dalje radi za još bolji Novi Sad!?

Iv

29.08.2022 22:00

Vučević je do sada obavljao savesno svoj posao, a verujem da će dati svoj doprinos u novoj Vladi.

Dragana

29.08.2022 22:01

Rezultati rada Milosa Vucevica su vidljivi na svakom koraku, ne bi on izdrzao toliko mandata da ga narod ne zeli da bas on vodi grad svojim umecem i sposobnoscu.

Mare

29.08.2022 22:03

Novi Sad je pre dolaska Milosa Vucevica bio rupa u kojoj niko nije hteo da zivi. Za vreme svoja tri mandata Milos je preporodio ovaj grad i pretvorio ga je u mesto pozeljno za zivot i ulaganje.

Bogi

29.08.2022 22:06

Po mnogobrojnim delima se vidi sta Milos Vucevic ostavlja iza sebe, on moze biti ponosan na to a verujem da gradjani Novog Sada prepoznaju te rezultate, cene i postuju.

Janko

29.08.2022 22:28

Miloš Vučević je preporodio naš grad od kada je došao na mesto gradonačelnika.

Sanja

30.08.2022 07:35

Vučević je od Novog Sada napravio bolje mesto

Dara

30.08.2022 07:36

Zahvaljujući ljudima poput Vučevića Srbija i Novi Sad su danas daleko bolji i napredniji

Bata

30.08.2022 07:36

Novi Sad je danas bolje i naprednije mesto koje ide ka još većim uspesima

Rade

30.08.2022 07:37

Novi Sad danas ima ogroman broj novih investitora koji u ovom gradu uvišaju ozbiljno mesto za ulaganje

Anamarija

30.08.2022 07:38

Svaka nova firma koja se otvorila u Novom Sadu je uspeh Srbije, Vučevića i današnje politike

relja

30.08.2022 07:52

Vučević je doveo mnogo investicija u Novi SAd i pored visoke stope zapošljenosti stanovnika doprineo je da on bude jedan od najatraktivnijih gradova Evrope

mila

30.08.2022 07:53

Vučević je modernizovao novosadsku gradsku upravu i od glavnog grada našpe pokrajne ponovo načinio srpsku Atinu

Jasna

30.08.2022 08:03

Novi Sad je prvi grad van EU koji je dobio titulu Evropske prestonice kulture i to zahvaljujući Milošu Vučeviću.

gaga

30.08.2022 08:08

Mnogo toga je Vučević uradio za Novi Sad počevši od infrastrukturnih projektata, podsticanje preduzetništva, IT i sofisticirane tehnologije, zaštita životne sredine, briga o najmlađima, ulaganja u ekološke projekte,...

Lana

30.08.2022 08:11

Vučević je jedini gradonačelnik koji je tri puta uzastopno izbran na ovu funkciju u Srpskoj Atini, a to samo govori o tome koliko ga narod voli i poštuje.

Laki

30.08.2022 08:14

Za svaku pohvalu je činjenica da se u protekle dve godine u Novi Sad slilo 29 investicija i zaposleno 12000 radnika. Vučević je bio odličan gradonačelnik.

anja

30.08.2022 08:16

Verujem da će i Vučevićevi naslednici raditi predano i odgovorno kao i Miloš.

нада

30.08.2022 08:39

pred naslednikom Vučevića je veliki izazov

njanja

30.08.2022 09:17

Novi Sad bolji lepši i bolji zahvaljući Milošu Vučeviću njegovom zalaganju i predanosti za napredak.

lala

30.08.2022 09:18

Sposobnost Vučevića se meri napredkom celog grada Novog Sada kao i zadovoljstvo sugrađana.